Gå til innhold

Brother Ursus

Medlemmer
  • Innlegg

    9 573
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    288

Brother Ursus vant dagen sist 24. mai

Brother Ursus hadde mest likt innhold!

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Brother Ursus sine prestasjoner

48k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det påstås stadig i denne tråden at Norge og Vesten er rasistisk, og at "white privilege" er en greie som det ikke går an å komme seg rundt, fordi alle land med hvit majoritet har systematisk rasisme. Men det ser ikke ut til å stemme overhodet. Det har stadig blitt dratt frem påstander her om at norskpakistanere gjør det dårlig pga. rasisme. Men i USA er indisk-amerikanere den gruppen som tjener best av noen etnisk gruppe i landet. Så jeg sjekket med SSB... https://www.ssb.no/inntekt-og-forbruk/artikler-og-publikasjoner/store-inntektsforskjeller-blant-norskfodte-med-innvandrerforeldre "Norskfødte med indisk bakgrunn har de høyeste inntektene" Pakistanere og indere er tilnærmet samme etnisitet. Er det da mulig at det er religiøse eller andre kulturelle grunner til at pakistanere gjør det dårligere enn indere, Sri-Lankere og andre? Og ikke rasisme? Sri-Lankere er gjerne mørkere i huden enn pakistanere. SSB skriver: "Det er imidlertid betydelige forskjeller i inntektsnivået til unge med innvandrerforeldre, avhengig av hvilken landbakgrunn foreldrene har. Dersom vi avgrenser oss til de landene der flest unge mellom 30 og 39 år har sin bakgrunn fra, viser det seg at særlig de fra India og Sri Lanka utmerker seg ved å ha relativt høye inntekter. Medianinntekten til norskfødte med indisk bakgrunn var for eksempel 553 000 kroner i 2016. Dette var et inntektsnivå 13 prosent høyere enn for dem som ikke hadde innvandrerbakgrunn, og hele 22 prosent over nivået til andre unge med innvandrerforeldre. Også unge med foreldre fra Sri Lanka, Polen og Vietnam har inntekter som ligger over nivået til dem uten innvandrerbakgrunn. " Og hva har alle disse landene til felles? Hardtarbeidende folk som investerer i utdanning og ikke omfavner offer-mentalitet.
  2. Jeg stusset også over uttalelsen. Jeg tror han mener at de nå har kontroll på russerne og at fronten er stabil. Jeg tviler på at de har slått dem helt tilbake til grensen. Enig. "Failure og imagination" er noe alle sikkerhetsapparater sliter med. PST burde ansette noen få personer med forskjellige bakgrunn til å leke djevelens advokat og tenke syke og originale tanker om hvordan best angripe Norge og det norske samfunnet. Innertier... på godt og vondt.
  3. https://www.politico.eu/article/vladimir-putin-austria-spy-service-bvt-government-intelligence-wirecard-jan-marsalek-freedom-party/ Putin hijacked Austria’s spy service. Now he's going after its government https://www.nzz.ch/english/in-germany-growing-concern-about-chinese-spying-ld.1831555 Chinese spying is intensifying in Germany, increasingly focusing on military technology China wants to become the world's leading economic power by 2025. The communist regime will use any means to achieve this. The goal is to put the country on an equal footing with the United States. https://www.pravda.com.ua/eng/news/2024/05/24/7457474/ Russia uses "Africa Corps" in its offensive on Vovchansk – UK intelligence
  4. Jensemannen vår ❤️ Fra "Norge ut av NATO" til "Vi må støtte angrep på russisk jord" 😁 Det står respekt av en politiker som kan endre mening og gjøre det som er nødvendig.
  5. Russiske styrker i Belarus er få, og er der kanskje heller for å skremme Ukraina, sikre Lukasjenkos lojalitet, eller hindre et kupp. Skulle de angripe så langt vest ville de også være avskjært fra andre russiske styrker. Belarus har heller ingen lyst til å engasjere seg i en krig som går så dårlig. De skal riktignok få atomvåpen, men likevel. Det er ting som tyder på at de kanskje vil forsøke seg på Sumy. Det er foreløpig ingen grunn til å tro at et angrep på Sumy eller Kyiv vil få noe annet utfall enn noen av de andre. Tanken til russerne her er nok å forsøke å fikse ukrainerne så mange steder som mulig for å strekke styrkene deres, da Russland har fler soldater - og så forsøke å sette inn en offensiv på et uventet sted. Men det er vanskelig å se at Russland skulle klare å overraske Ukraina, USA, Storbritannia, Frankrike osv. sin etterretning og signaletteretning. Ukraina klarte tross alt ikke overraske Russland i fjor i Robotyne. Problemet for Russland er at for å angripe noen trenger du minimum tre ganger så stor styrke. Russerne har fler soldater, men dårlig med kjøretøy, og de er av dårlig kvalitet, slik at den totale styrken deres er relativt lav. Mot noen som forsvarer i dybde er det også fatalt å angripe uten gode kjøretøy.
  6. Dømt, men ikke henrettet, da vi ikke lengre har dødsstraff.
  7. Jeg tror det er >50% sjans for russisk nederlag på slagmarken, enten i form av "good will gestures" eller store gjennombrudd som i Kharkiv og Kherson i løpet av to år, og <50% sjans for at ting går i stå. Selv uten USA tror jeg ikke Europa vil la Ukraina tape, og Ukraina vil heller ikke gi seg, fordi kampen deres er eksistensiell - så et ukrainsk nederlag anser jeg som nærmest umulig. Russerne ville måttet innta Kharkiv og Kyiv med hundretusener om ikke millioner av døde russere, og selv da vil neppe Ukraina vest for Dnipro gi opp. Noen ting vet vi helt sikkert: Ukraina er i ferd med å få tilbake momentum. Russland kan ikke fortsette å kjempe som de gjør nå i all evighet. Russlands økonomi sliter verre enn det som er kjent. Ting går ikke bra når man gjør enorme omrokkeringer og arresterer de som leder krigen. Russerne har tilnærmet null strategisk fremgang. De har enorme materielle tap som ikke kan erstattes av andre enn Kina, verken på kort eller lang sikt. Bare fordi X ikke har skjedd betyr ikke at X ikke kan skje. Putin kan fremdeles drepes eller avsettes. EDIT: Skulle derimot Zelensky drepes, blir han martyr.
  8. https://www.fbi.gov/news/stories/chinese-government-poses-broad-and-unrelenting-threat-to-u-s-critical-infrastructure-fbi-director-says Chinese Government Poses 'Broad and Unrelenting' Threat to U.S. Critical Infrastructure, FBI Director Says I en nyhet som gikk mange forbi inkludert meg sa FBI direktøren i forrige måned at alle varsellampene blinker, og at noe er på ferde. Venstreekstremister, islamister, høyreekstremister, konspirasjonsteoretikere, utenlandske spioner og agenter, alt lyser nå opp. Han hinter om at særlig Kina mistenkes å stå bak, og at de også venter på en historisk stor hack som kan komme ved en militær konfrontasjon.
  9. I understood some of those words 😛 Bomull skal jo være bra på varme dager. Men stretch er sikkert tynnere, siden de er mer elastiske, Er det ikke lettere å gå i shorts, kjole, skjørt eller lignende? Så fort gradestokken treffer 15 grader, så drar jeg frem shortsen
  10. Sprøtt at de nyeste stridsvognene ikke har mer pansring i toppen enn at de ikke tåler relativt små morter- eller artilleri- granater.
  11. Skal Yanukovych liksom overbevise noen om noe som helst? Tror Putin at han skal kunne gjeninnsette ham? 😂
  12. Tror trygt vi kan si at Ukraina forbereder slagmarken for F-16 ved å ta ut så mye luftvern som mulig. Spørs om det blir noe særlig SEAD-oppdrag igjen for dem
×
×
  • Opprett ny...