Gå til innhold
Spørsmål om hus eller oppussing? Still spørsmål her! ×

E-verket og felling av trær


Anbefalte innlegg

Sendte en mail til det lokale e-verket(eidsiva) angående fellinga av noen digre veldig vansklig stilte trær som står på tomta. Fikk da tilbake at jeg måtte sende adressen min for at di kunne komme og se om det ble regnings-sak eller ikke. Men kroner er ikke det det er mest av fortia så jeg har ikke no lyst til at di skal komme akkurat nå om det kommer til å koste kroner.

 

Noen som har peiling på hva som gjør om di betaler eller ikke? Trærne står rett ved siste stolpe før huset, mellom huset og stolpen.

Endret av zanor
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Det der er da vel ikke noe problem. La dem bare komme og titte da....du får jo ikke regning før dem eventuelt foretar en felling. Når dem kommer og titter så får du jo vite hva det eventuelt vil koste, hvis det i det hele tatt kommer til å koste noe.

Joda. Men di kan vel pålegge meg felling?

Lenke til kommentar

Hvis trærne står for nært selve "kabelgata", så er det vel bestandig(?) netteier sin oppgave å rydde dem uansett (om nødvendig), og trærne tilfaller da som oftest grunneieren etterpå. Dette skal de ha systemer på å rydde/kontrollere jevnlig uten å måtte bli bedt om det, men det hender jo at grunneier ser farlige trær først og gir beskjed.. Om det derimot er sånn at trærne ikke står for nært linja, men du likevel vil ha dem felt, og ikke har kompetanse til å gjøre det selv, så må du nok betale en del. Vanskelig å si noe mer konkret enn det.. Men altså: Jeg tviler på at de kan pålegge deg noen kostnader; enten hugger netteier trærne for egen regning, eller så kan de fortsatt bli stående.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...