Gå til innhold

Kesam + Fun light?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei! Em kompis kjøpte seg nylig en kesam greie med 1 % fett og hele 12 % proteiner! Han sa at det ville smake godt hvis man blandet det! Hvordan blander man? (tenker på mengde av hver ting) Og er det sunt? Etter trening tenker jeg på.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

er jo litt prottis i keasam...

 

energi 326 kJ (74 kcal)

protein 12,0 g

karbohydrat 4,3 g,

fett 1,0 g

kalsium 90 mg (11%)'

riboflavin 0,2 mg (13%)'.

 

du blander det som om du skulle blandet rød saus på riskrem, ca samme forhold.. om det er godt - kan diskuteres.

Skrevet

Hehe, ok.

 

Men i butikken fant jeg ikke denne kesam mager.

 

Kun cottage cheese. Nesten like mye proteiner, men litt mere fett.

 

Når er denne aktuell å spise?

Skrevet
Hehe, ok.

 

Men i butikken fant jeg ikke denne kesam mager.

 

Kun cottage cheese. Nesten like mye proteiner, men litt mere fett.

 

Når er denne aktuell å spise?

 

Cottage cheese smaker også bra med litt fun light (jeg foretrekker "wild berries"). Når den er aktuell å spise er ikke så farlig, syns det funker bra både som alternativ frokost, og/eller kveldsmat jeg. :)

Skrevet

Du kan kjøpe vanlig kesam og!

Dette er kjempefin mat for mellommåltider ettersom det inneholder mye proteiner og lite kalorier. Spis det gjerne som kveldsmat.

Skrevet

Klumper? Aldri fått det i min. Kanskje du bør sjekke datoen. Jeg syntes det smaker faktisk veldig godt. Blander med fun light helt til kanten på en ny boks, så rører jeg til det er ferdig blandet.

Skrevet
Klumper? Aldri fått det i min. Kanskje du bør sjekke datoen. Jeg syntes det smaker faktisk veldig godt. Blander med fun light helt til kanten på en ny boks, så rører jeg til det er ferdig blandet.

 

Akkurat samme jeg gjør. Åpner boksen, heller funlight helt opp og rører.

Blir ingen klumper og smaker helt identisk med youghurt synes nå jeg.

Skrevet

Er faktisk kun fantasien som begrenser hva du skal blande oppi kesam.. Jeg blander med alt fra litt 90+ sjokolade til blåbær eller akasiehonning.. Det går jo ikke an å ikke like det, er smaken som baken så finner du den smaken som likner på din bak rett og slett.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...