Gå til innhold

Dine tips for fort leveling


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Ha rette addons. Sparer 2-3 dager played (eller jeg gjorde iallefall det).

 

meget godt svar, tror ikke det sparer deg så mye som 2-3 dager. jeg har en 65 shaman som har 5 dager og 5 timer på, og har ikke brukt noe addons bortsett fra custom UI. men har en 61 warrior som jeg bare har 4 dager og 7 timer på. på han her brukte jeg Lightheaded.

 

addons som gjør det lettere og lvle (professions og lvl)

 

Lightheaded

 

lager et fint lite "ut-trykkbart" vindu i questloggen din, og automatisk laster ned informasjon om questet fra Allahkazam, thottbot, wowdb eller wowhead. du velger. og kommentarer fra andre spillere som har gjort questet før. rett og slett lite og genialt.

 

Questhelper

 

denne addonen har jeg ikke brukt så mye. men den tar utgangspunkt i din posisjon på mappet, og trekker streker og viser informasjon om questet, fra din posisjon til stedet hvor questet skal bli utført. tar større plass. men fortsatt hjelper den deg en del.

 

Cartographer

 

Min favoritt addon. denne smarte saken, er til for å hjelpe deg med det meste, om det er coords, herbing eller mining. den gjør world mappet mindre, slik at du kan se om du blir angrepet eller noe annet skjer rundt deg mens du har world map oppe, den viser coordinater. best av alt. den lager waypoints. herber eller miner du noe. blir det lagret som et ikon av blomsten eller "minen" du fant, og du kan hente noden senere. genialt. du kan implementere dine egne waypoints, for hvem som dropper bra primals, legge igjen dine egne kommentarer. den hjelper deg!

Lenke til kommentar
Gjest medlem-77217
Haha, ja - man sparer nok flere dager ved bruk av addons.

Je flirte godt.

Vel, du burde ikke. Sparte 3 dager played jeg. 11 dager played på 1-70 shaman og 8 dager played med druid. Brukte LightHeaded og QuestHelper. Slipper all letinga etter mobs og bosser.

Lenke til kommentar

Last ned Questhelper, bare quests, ALDRI grind for å grinde, om man er ranged class så kan man gjerne drepe mobs mellom forskjellige quests. Gjør gjerne quests som inkluderer quest items fra mob dreping. Btw Numpher, druid eier shaman i levling ettersom man kan stealthe med catform inn i steder for å hente quest items, og man kan i tillegg bruke mana på å heale da man ikke bruker mana i combat om man er feral anyway (ETC).

- Ikke gå instancer

- Lag en bankalt før du starter som du sender alle items til for å cleare backpacken din.

- Bruk scrolls du får, bruk pots du får, og ikke minst bruk trinket HELE tida (Altså +ap eller spelldmg trinkets), før ventet jeg alltid til jeg trengte det, men det går mye fortere om du popper hver gang du skal ta en mob med 100 % HP.

- Ikke PVP (Vent til 70 da får du mye mer honor i tillegg)

- Gear er ikke så viktig som man tror, Joana (Som har verdens rekord i levling med normal questing og uten exploits), gikk aldri på AH å kjøpte gear. Dette er bare greit å gjøre om du er hunter, rogue, warrior, shaman eller pally med våpen, da våpen DPS faktisk booster DPS i høy grad. Da bør du også ha ett veldig dårlig våpen for din level om det skal være verdt å gjøre ;p

- Forresten, å queste i groups med 1 annen, er bevist (med statistikker og regning) er 30 % raskere (Tror jeg det var) enn aleine, ettersom man ikke bare dreper dobbelt så raskt, men enda raskere enn det igjen. Dette gjelder quest item og mob drepe quests.

Endret av BadBeer
Lenke til kommentar

Mitt tips til leveling. Vel, om det er din første char så anbefaler jeg deg å nyte tiden med leveling. WoW er for fullt av seriøsitet, nyt tiden mens du levler. Den første charen du levler er mye mer morsom enn den andre og tredje. Da er alt nytt og det er mye å oppdage.

 

De andre charene du levler. Vel.

 

Last ned en quest helper og map addon for denne hjelperen. Når du kommer til en sone, samle alle questene, åpne quest helpern, marker av alle oppdragene på kartet og systematisk ta dem. Begyn på bakerste kordinat og jobb deg fremover. Når du da har kommet til siste destinasjon og fullført den, styr tilbake til oppdragsgiverne og lever inn for en heftig porsjon med XP, i tilegg til reparasjon av armor, salg av junk etc.

 

En annen ting jeg synes er viktig, kjøp de største sekkene din char kan bære. Fyll disse sekkene opp med all dritten monstrene dropper. Når du kommer i mål, selg alt sammen, finansier din leveling på dritt, bokstavelig talt. Har en level 26 mage nå med 30G i potta. Penger tjent kun på dritt, og da har jeg og kjøpt noe gear og oppgradert han samt ikke solgt en eneste ting på AH eller samle noen verdens ting, bare levlet og samle dritt.

 

Planlegg din fremgang, om du er en ikke healing class som tar mye damage, pakk med deg mat, healing pots og lær deg gjerne first aid. Mange mobsene du skal ut mot dropper cloths av forskjellige typer. Om du derimot er som meg en mage, spar plassen. Du kan selv lage mat og drikke og får du noen i trynet på deg som du ikke får bort så hjelper en healing pot veldig lite ettersom den har en 1 min cooldown. Cloth wearing folkies gjør lurt å holde disse på avstand, selvforklarende.

 

Og sist men ikke minst, velg talents med omhu. Noen er bra for leveling, andre er type elendig. Velg med omhu. Bruker som hovedregel å si at den builden som gir mest damage output er den beste men det er min personelige mening. Des fortere du får dritten ned des fortere kommer du deg avgårde og des fortere går det å levle.

Lenke til kommentar
Og sist men ikke minst, velg talents med omhu. Noen er bra for leveling, andre er type elendig. Velg med omhu. Bruker som hovedregel å si at den builden som gir mest damage output er den beste men det er min personelige mening. Des fortere du får dritten ned des fortere kommer du deg avgårde og des fortere går det å levle.

Og om det er første char, søk på google etter f.eks "Best levling build for rogue" kommer som regel opp noe forum shit fra wow-europe eller wowiki som er verdt å lese, så man slipper å drite seg helt ut å miste et siste tier talent o.s.v :)

Lenke til kommentar
Haha, ja - man sparer nok flere dager ved bruk av addons.

Je flirte godt.

Vel, du burde ikke. Sparte 3 dager played jeg. 11 dager played på 1-70 shaman og 8 dager played med druid. Brukte LightHeaded og QuestHelper. Slipper all letinga etter mobs og bosser.

 

Javel, jeg levlet en pallydan på 5 dager og 14 timer uten slike addons. :p

Skulle jeg liksom kunne spare 3 dager dersom jeg installerte de? Neppe.

Lenke til kommentar

Det som gjør quest helpers så bra er at du får små dotter på kartet. Slik kan du planlegge oppdragene, noe som gjør at det går raskere. Om du begynner bakerst og jobber deg fremover så har du mye XP å hente når du er ferdig, på mye kortere tid enn hvis du skulle springe sanseløs over hele området og gjøre alle oppdragene i random order.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...