Gå til innhold

Forminske browservindu i Windows


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Sitter og ser på en film, tenker at jeg vil sjekke litt info om den på imdb.com mens filmen går. Siden filmen dekker 1/4 av skjermen, må jeg selvsagt forminske vinduet til Firefox. Det som skjer da vet jo alle, jeg må scrolle teksten for å få lest alt. Så kan jeg selvsagt justere størrelsen på skriften og grafikken med Ctrl + +/-, og så går det greit.

 

Dermed var en tanke født. Det må da finnes et program som fikser denne oppgaven automatisk? Når man tar tak i et hjørne av Firefox (eller et hvilket som helst annet program i Windows), så formisker man alt. Konkret for Firefox skal da teksten, grafikken, menylinjene og ALT forminskes proprsjonalt. Akkurat som et bilde i bildebehandlig.

 

Jeg har prøvd å google, men dette blir jo et vrient søk. Bruker resize og shrink, men får ingen brukbare alternativer fram. Det er bøtter av programmer som setter størrelsen på nettleservinduet til faste oppløsninger som 640x480, men de forandrer ikke størrelsen på tekst/ grafikk. Jeg har også prøvd å søke i Firefoxs utvidelser og på dette forumet.

 

Noen som har tips? For det er mulig, er det ikke?

 

Vh

Jørn Andersen

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...