Gå til innhold

BK: Sommerfugl på strå, macro


bjorna

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kamera burde kanskje vært litt lavere for å unngå den vilkårlige kuttingen i bunn. Ikke mye, for da ville det blitt for trangt i toppen. Strået til venstre irriterer meg litt. Skarpheten kunne vært bedre, men det overrasket meg egentlig at et Ixus er såpass skarpt. Det kan kanskje kuttes litt på høyre side. Ikke så verst, alt i alt, det er strået jeg reagerer mest på.

Lenke til kommentar

Fint bilde, men du kune gjerne tatt det fra en litt lavere stilling slik at du ikke får froskeperspektivet. Strået var irriterende, det samme var antennen til venstre som bare forsvinner og blir en bruk strek over øyet.

 

Men imponerende med tanke på at det er tatt med ett Kompaktkamera! Bildet kunne gjerne vært en smule skarpere, men herregud. Kompaktkamera.

Lenke til kommentar

Min egen regel for beskjæring av bilder er at jeg kan beskjære i 2:3- eller 1:1-format. Unntaket blir for panoramabilder. Dette bildet er ganske tett allerede, så 2:3/3:2 ville tatt vekk en del nødvendig "luft". Jeg prøvde selv, og syntes det var fint i 1:1. Du kan jo vurdere det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...