Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Vista og internett


Anbefalte innlegg

jeg har trøbbel med vista home premium og browsere - når maskinen slåes på er alt ok, kan browse, men så etter en stund stopper det helt opp - tilsynelatende ingen kommunikasjon. Dette gjelder uansett browser, IE, FF og Opera. Imidlertid virker f.eks MSN.

Eneste utvei (som jeg har funnet) er restart.

Jeg hadde problement først på en Acer desktop - virket som det oppstod med en windows oppdatering, fordi det forsvant når jeg gjorde en restore tilbake til en tidligere dato.

Desktopen er returnert, men nå ser det ut til at jeg har fått samme problem med min Dell XPS laptop.

Jeg regner meg som litt over middels datakyndig, men jeg har virkelig ingen anelse om hva som kan forårsake problemene, bortsett fra at jeg er sikker på at det må være en softwarefeil.

Jeg har søkt litt på nettet og har forbausende enkelt funnet andre rapporter om nøyaktig samme problem, men ingen løsninger, så jeg tenkte jeg kunne prøve her.

Noen som har sett det samme og kanskje har forslag til løsning?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg hadde et lignende problem: Dell Inspiron laptop med Vista Home Premium. Når den var i kablet nettverk kunne den være på nett i flere døgn, men på trådløst mistet den forbindelsen etter rundt en halvtime, uavhengig av hvor jeg brukte den. Eneste måten å få den på nett igjen var å restarte.

 

Løsningen for min del ble å gå inn inn i nettverksinnstillinger og disable IPv6 og heller bruke IPv4. Jeg måtte gjøre dette på hver brukerkonto.

 

Funker det for deg?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...