Gå til innhold

Skifte Xbox 360 harddisk


Deadalus

Anbefalte innlegg

Fikk en xbox 360 av min bror. Han mente den var helt ødelagt. Begynte å se litt på den. Tok av harddisken og vips så fungerte den igjen. Eneste skår i gleden var at harddisken var ødelagt. Vet jo at det er standard 2,5" harddisk som står i drev ramma. Må vel være mulig å få skiftet den.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det finnes et hack som gjør det mulig å sette inn enten en 20GB harddisk eller en 120 GB harddisk, men det er en del ulemper med dette hacket.

 

1) Det forutsetter at du bruker en harddisk av et helt bestemt merke og en helt bestemt modell.

 

2) Hacket er kjent for å være en av de tingene Microsoft kan sjekke når de går gjennom Xbox-LIVE kontoer for å se hvem som skal bannes. Med andre ord er det en fin måte å bli bannet på.

 

3) Mange ønsker å ha en harddisk som er av en annen størrelse enn 20GB eller 120GB. Dette er ikke mulig pr idag. Det er kun partisjoner på 20GB eller 120GB som vil bli godtatt av konsollet. Hacket forutsetter at partisjonen er på enten 20GB eller 120GB. (Men du kan faktisk ta ut din 20GB harddisk og erstatte den med en 120GB harddisk via dette hacket)

 

4) Hacket er mer innviklet enn å bare åpne HDD-bayen ta ut gamle HDDen og sette inn den nye. Du må bl.a. koble den nye HDDen til PCen din for å kjøre hacket på den.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...