Gå til innhold

Opplåsing av amd xp 2100 tbred a


Anbefalte innlegg

Hallo

 

Jeg fikk nettop min amd xp 2100 t-bred a (ironisk nok hadde jeg en tbred b som tokk fyr med for liten kjøling :cry::cry: ) men den jeg har nå er en AIRGA altså tbred a..... hvordan låser jeg den opp slik at jeg får mp under 13????? (og over for den saks skyld siden jeg allerede er i gang)........... hvor mye får jeg den opp i ? jeg har en alpha pal 8045t kjøler???? er 2ghz helt utenfor rekkevidde??

 

svar så fort som mulig

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er umulig å forutsi hvor høyt du kommer, men jeg nådde 2ghz med min XP1800+ RIRGA med Alpha PAL8045 med papst vifte.

 

Forresten, min 2100+ kan bruke multiplier under 13 uten modifisering. Er riktignok en TBred B, men det er ikke forskjell på bruene på de to CPU'ene såvidt jeg vet. Jeg har ett tips: Google. (PS: Hvor er google-emoticon?)

Lenke til kommentar
Det er umulig å forutsi hvor høyt du kommer, men jeg nådde 2ghz med min XP1800+ RIRGA med Alpha PAL8045 med papst vifte.

 

Forresten, min 2100+ kan bruke multiplier under 13 uten modifisering. Er riktignok en TBred B

 

jeg vet at tbred b er ferdig opplåst tbred a er ikke

Lenke til kommentar

Min Tbred 1800 var opplåst... Det er ikke noen forskjell på bruene på 266mhz FSB-CPUene til Thoroughbred under 2200+ såvidt jeg vet.

 

Det jeg sier er at min 1800+ var opplåst, og min 2100+ var opplåst, kunne ta ibruk alle multiplierene på begge CPU. 1800+ var TbredA, 2100+ var TBredB. Hvilket HK har du ?

Lenke til kommentar
Det finnes Tbred A som er ulåst også...

Jeg har forresten KT333.. og jeg kan velge MP. Anyway så suger det chipsettet værre. Like greit å kjøpe nytt HK med engang. Spesielt om man skal OC.

 

KT333 er det beste chipsettet VIA har laget. Det er veldig mange som kjører over 200mhz FSB med dette chipsettet, inkludert meg.Det er nok heller MSI som suger til overklokking(suger generellt egentlig).

 

Min TbredA var som sagt ulåst, nå gidder jeg ikke si det flere ganger. Dette var på et Abit KD7-E med KT333 chipsett. Og jeg kunne altså velge multiplier.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...