Gå til innhold

[AoC]Beste 1 step combo for Assassin etter Ambush?


Anbefalte innlegg

Ambush har blitt populært blant folket etter det lakk ut fra de mer proffe sirkler at den gir en 2 sekunders buff med 100% damage increase. Etter det har man kommet fram til at Grim Corruption får mest ut av dmg buffen innen tiden flyr ut, men er lett å bomme på tidsmessig, og at Slam er et bedre valg.

 

Jeg har også satt Death WirldWind med 0 shards og også Atrophy nevnt. Mange foretrekker tydeligvis DWW framfor Slam, men alle var enige om at Atrophy hadde for lite skade.

 

Hva med Blindside? Det virker som det er blitt glemt. Er ikke det en 1 step combo? Den er blitt omtalt som "okay" damage, så jeg vil anta med 100% buff at den kan bli brukbar.

 

Noen som gidder sjekke?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Personlig så går jeg for slam, mye fordi jeg har endel fatality gear og popper brutality og fatality pots så det synger. DWW er ikke det helt store, men kan ikke hjelpe deg så mye med Lotus siden det er år og dag siden jeg sist speccet det. Eneste grunnen til at jeg poster er fordi at combos fra feats blir boostet betraktelig neste patch, så håper DWW endelig får en spot på hotbaren min.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...