Gå til innhold

Får ikke til å logge på MSN, får bare errorcode 81000395


Anbefalte innlegg

I går så logget jeg av MSN, gikk ut et par timer, kom tilbake, og skulle logge på MSN, men da fikk jeg bare errorcode 81000395. Hos FAQ til MSN, står det at man bare skal skrive inn email og passordet på nytt, men det funker ikke, får bare samme errrorcode. Det er ikke noe galt med internett, og MSN er online.

Endret av Prebsor
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-wtZtqAvs

Har du prøvd og la msn feilsøke linja de? det er en mulighet det. vis ikke så kan du jo prøve og avinstallere msn og så innstalere igjen og se om det hjelper.

Har du "lekt" deg i brannmurer din og satt opp at msn porten skal bli sperret eller noe? vet at Zonealarm jeg brukte før var veldig glad i og sperre msn vis jeg trykket litt feil.

Lenke til kommentar

Å la MSN feilsøke linja hjalp ikke, slo av Zonealarm, og et hjalp heller ikke. Har forandret på noe i Zonealarm. Har fjernet MSN via legg til/fjern programmer og installert på nytt og det hjalp heller ikke. Jeg logga av MSN, gikk ut et par timer, kom tilbake, og da kunne jeg ikke logge på MSN. :dontgetit:

Endret av Prebsor
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-wtZtqAvs

Vis du åpner msn trykker på Tools på toppen i vinduet. Så trykker du på Connection står det noen kryss der eller noe?

 

Har det skjedd deg før? hvilken versjon av zone alarm og msn har du?

 

Zonealarm 6.5 er den eneste som takler msn.

Vis du skal ha zone alarm må du ha 6.5 versjonen og msn 7.5, Msn live og zone alarm er et veldig vanlig problem blant forumene til zone alarm.

 

Måten du kan få zone alarm og msn til og fungere sammen:

 

Søk på google Zone alarm release history og zone alarm versjonen du bruker.

eks Zone alarm security suite release history. og last ned siste 6.5 versjonen får den gikk over til 7.0 eller 7.1 alle versjoner etter 6.5 har hatt problemer med msn for noen.

 

Fikse msn 7.5 til og fungere må du sette den i windows 2000 mode.

Finn msn mappen i program filer mappen, så høyreklikker du på msn ikonet, og kompitablitet modus og setter den til windows 2000 og restarter msn. Da skal det fungere med zone alarm 6.5

Lenke til kommentar

Står ikke noe kryss nei. Det har aldri skjedd meg før, har brukt forskjellige versjoner av Zonealarm i ca 2 år nå. MSN og Zonealarm har fungert fint sammen hele tiden. Selv når jeg skrudde av Zonealarm så kom jeg meg ikke på MSN. Har Windows Live Messenger Versjon 2008 Build 8.5.1302.1018 og Zonealarm 7.0.483.000.

Endret av Prebsor
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...