Gå til innhold

Hva gjøres for å holde dette forumet seriøst?


Anbefalte innlegg

Det er dessverre en del "morsomme" aktører på dette forumet. Hva gjøres for å holde disse individene ute av forumet? Er automatisk utestengning og/eller sletting av post ved bruk av bestemte ord mulig å gjennomføre?

 

Det at en seriøs problemstilling fra en som trenger hjelp, skal bli ødelagt av noen som må bæsje og tisse seg igjennom et svar som ikke har noe med topicet å gjøre, er ikke noe særlig.

 

Slike individer er også troende til å gi svar som kan se greie ut, men som kan ødelegge mye for noen som tror for mye på det.

 

_________________

Epox EP-8KTA3+

AMD Athlon 1200/266

512 MB RAM

2X GXP75 30GB RAID0 2 år og feilfri :smile:

SBLive 5.1

ATI Rage Fury Pro 32MB

NGT ADSL 1024/512

 

 

 

[ Denne Melding var redigert av: Xizor på 2002-01-14 05:40 ]

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Quote:


Xizor skrev (2002-01-14 04:31):

Det er desverre en del "morsomme" aktører på dette forumet. Hva gjøres for å holde disse individene ute av forumet? Er automatisk utestengning og/eller sletting av post ved bruk av bestemte ord mulig å gjennomføre?


 

Vi har flere moderatører som følger med. Det er imidlertid ikke alltid det blir tatt affære øyeblikkelig - mest sannsynlig fordi det ikke er oppdaget enda.

I slike tilfeller setter vi stor pris på en epost til moderatøren på det aktuelle forumet. Komplett moderatørliste kan sees på http://forum.hardware.no/frames/view_moderators.php

(evt. i frames-forumet)

 

Mvh,

Amund

Lenke til kommentar

Mens mens vi er inne på det med å holde ting seriøst her på forumet, kan det være aktuelt å fjerne antall meldinger under nicket til folk. Det er mye urelevant småsnakk i enkelte tråder, og mye dårlige og korte svar, som en skulle tro kun var for å få seg selv lenger opp på stigen. Den type statistikk er bare tull.

Lenke til kommentar

Quote:


TST skrev (2002-01-14 17:44):

Den listen var dårlig synes jeg. Det kommer ikke fram hvor den enkelte er moderator.


 

Den ble laget i forbindelse med frames-varianten, og der klikker man bare på "mod's" under hver kategori for å vise aktuelle moderatorer til denne kategorien.

 

Dermed er den hakket mer brukervennlig enn det ser ut til ved første øyekast, men du må som sagt da bruke frames-varianten.

 

Mvh,

Amund

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...