Gå til innhold

Brenne DVD+R i 4x


Anbefalte innlegg

Har nettopp fått en Nec Multispin 4x DVDbrenner i hus, men har et problem. Jeg kan bare brenne i 2,4x, noe som gjør at en DVDplate tar ca. 25 minutter å brenne...

 

Jeg har bare plater som er sertifisert til 2,4x, men jeg kan ikke velge høyere hastighet enn 2,4x i brennerprogrammene jeg har prøvd (EasyCD-creator 5-ettellerannet og nero 5,5-ettellerannet)

 

Noen som har noen glupe idéer?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
seriøst, mann. tror du vi er helt idioter her?

 

nero oppgraderes kontinuerlig.

 

Med fare for å bli kalt idiot: Men om platene deres virkelig er 4X sertifiserte, må dere ha problemer med brennerprogram eller brenner. På Sony brennerne måtte vi ihvertfall ha firmware oppgradering for å brenne 4X på dvd+r. Uten om jeg vet om dette behøves på Nec sine brennere. Sjekk oxo media-id på platene for å være dønn sikker på at platene er 4X, flere butikker langer plater med feil merking (eks komplett med sine møkkaplater fra smartbuy). Lykke til, kjipt å ikke få utnytta farta når man har den inne!

Lenke til kommentar
seriøst, mann. tror du vi er helt idioter her?

nero oppgraderes kontinuerlig.

Iom. at du skjeller ut folk som forsøker å hjelpe med noe du tydeligvis ikke får til, må jeg vel nesten gå ut ifra det. Jeg fikk ikke opp 4x før jeg oppgraderte fra Nero 5.5.9.17 til 5.5.10.7.

 

Har samme versjon av nero, men får ikke 4x som valg, jeg har ikke 4x plater, men nero sier jo max 2.4x før jeg får satt i noen plate.

Lenke til kommentar
Ser ikke helt hvorfor jeg må flashe opp evt. firmware på spilleren, da den leveres 4x-kapabel ut av esken... :cry:

Om det virker som med -R, ligger det en liste over media-ID i firmwaren brenneren skal tillate 4x-brenning på. Denne må oppdateres etter hvert som nye medier blir tilgjengelig. Om du har Verbatim 4x, tror jeg likevel det er mer sansynlig at det er brenneprogrammet.

 

Kommer derimot 4x opp før du legger inn en plate, men forsvinner når du har lagt den inn, er det sansynligvis brenneren (firmwaren) som er problemet.

 

Jeg har nyeste Nero, det var det som fulgte med av esken

Da kan jeg nesten garantere at det ikke er nyeste versjon, siden den ble tilgjengelig for nedlasting for 2-3 uker siden. Last ned 5.5.10.15a fra www.ahead.de. Om noen har den versjonen, kan de kanskje fortelle om 4x er tilgjengelig i dropdown-boksen når ikke det ligger noen plater i, om det virker med 4x, og hvilket merke det er på platene de bruker?

 

Jeg har egentlig Pioneer 105, og der virker ting som de skal med Nero 5.5.10.7, men det hadde likevel vært interessant å finne ut hvorfor ikke det gjør det med NEC-brenneren. Jeg regner med at folk her har 1100, og ikke 1000, siden sistnevnte uansett ikke støtter mer enn 2,4x.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...