Gå til innhold

Lindows Laptop ?!?


Yoshy

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Sitter og kikker på Lindows sin nye laptop og syntest denne virker helt ok til prisen. Hva syntes Dere ?

 

Vi har diskutert maskinen her inne før, se tidligere innlegg. Summasummarum kom det frem at Lindows sin bærbare er like kraftig som en elektrisk tannbørste, og at man ikke får norsk tastatur på den.

 

Jeg sendte også e-post til Lindows hvor jeg spurte om det var aktuelt å selge disse i Norge med norsk tastatur, hvorpå de svarte at de ikke hadde planer om dette.

 

Altså, du mister æøå - men om du kan touchmetoden byr ikke dette på den store utfordringen dersom du klarer deg uten tegnene "<" og ">" som æøå m.a. da tar plassen til. Lindows' tastatur kan enkelt stilles inn på 'norsk' layout.

 

Den er liten, hvilket jeg syntes er svært positivt. Og Lindows' programmer (via Click-N-Run) har fått god kritikk. Dessuten er jo prisen ikke å frykte. Etter min mening et svært godt alternativ for studenter, uten romslig økonomi og behov for en ultraportabel.

Lenke til kommentar

Og Lindows' programmer (via Click-N-Run) har fått god kritikk.

 

Bortsett fra at det ikke er Lindows' programmer, men fri programvare som vi alle kan laste ned gratis fra Internett, som Lindows har byttet navn på. Selve Lindows er også bare en vanlig Linux-distribusjon med noen små endringer, og mye markedsføring.

 

LeD

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...