Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

PC-en restarter seg selv uten forvarsel og "hakker".


Anbefalte innlegg

Hei. Lagde en tråd i Antivirus-forumet først, da det var hakkingen som gjaldt. Men nå har jammen pc-en begynt å restarte helt plutselig. Det som skjer under "hakkingen" er at alt stopper opp, untatt musa og jeg må vente et par sekunder. Hvis det er til hjelp er dette min maskinvare:

Hd3870 OC

E8400 @3.2ghz (prøvde meg på en mini-klokk rett før maskina begynte å klikke.)

OCZ 600w GameXStream.

Abit Ip35-e

Blue Orb II cpu-kjøler.

 

Alle temperaturer er normale rundt 30 pluss-minus. Pc-en så helt ren ut, i følge de på Antivirus-forumet.

Hadde satt stor pris på hjelp!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Skjønner ikke jeg heller.. Jeg har helt ny pc, kjempebra temperaturer, null virus.. Den er også VELDIG mye treigere enn før, med oppstart og alle ting egentlig.

tror jeg har fiksa det, jeg avinstalerte en oppdatering altså den siste oppdateringen, det du også kan gjøre er å ta systemgjenoppretting til et punkt før hendelsen skjedde..

Lenke til kommentar
Skjønner ikke jeg heller.. Jeg har helt ny pc, kjempebra temperaturer, null virus.. Den er også VELDIG mye treigere enn før, med oppstart og alle ting egentlig.

du har kanskje veldig mange oppstarts programmer? strykk på START-->Kjør å skriv "msconfig"

så trykker du på oppstart der kan du velge programmer som du ikke vil skal starte opp automatisk når du logger på. men pass på noen programmer må datan ha får å starte opp. du ser selv vilket programmer du kan fjerne :thumbup: håper dette gjør at datan ikke er så treig når det starter opp. ;)

Lenke til kommentar
Hvilket OS har du, og hvilken oppdatering er det du fjernet ? Har merket at PC'en går litt tregere, men skulle gjerne bare fjernet oppdateringen fra Legg til/Fjern fremfor å stille tilbake :)

mener du meg? jeg har windows xp profersjonal(vet ikke ogsen det staves) jeg har sp2 og oppdateringen jeg fjernet husker jeg ikke men det var en security oppdate og jeg tror jeg har fikset problemet også. ;) det var en ny oppdatering-

Lenke til kommentar
Tror ikke jeg har oppdatert, ignorerer som oftest de updatesene.

ja de skaper som regel problemer, men når er du det du merket det? du kan ta systemgjenoppretting til et tidspunkt før det skjekke. START--->alleprogramer--->tilbehør---->systemtools---->sytemgjenoppretting.

 

hvis du har vista så kan du søke etter systemgjenoppretting :thumbup:

Lenke til kommentar
Ok.. Hva eksakt vil skje? Er det noen risiko eller bivirkninger? :p

det som skjer er at du skrur datan på en måte tilbake i dit, du kan velge hvor langt du skal gjøre det, les her. <a href="http://www.infosenterforxp.com/sysgjprak.htm" target="_blank">http://www.infosenterforxp.com/sysgjprak.htm</a>

 

men hvis du har instalert noen programmer å du velger et tidspunkt før de programmene ble instalert så kandet hende at du må avistalere de når du har tatt systemgjenoppretting, noen ganger så virker de ikke så du må instalere de på nytt får at programmene skal virke. men les i linken hvis du er usikker, det kan hende at det hjelper, men ta det før windows begynte å "hakke" :thumbup:

Endret av pusur22
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...