Gå til innhold

Kulturo: Hovefestivalen, fredag – Pangavslutning… bokstavelig talt.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Åhh ja In Flames konserten var herlig sånn 10 minutter før de kom ut begynte folk å brøle In Flames i kor. Når In Flames slo til med Only for the Weak (ja jeg vet at de alltid spiller den) tok det helt av, sykt sug og bare stå der å hoppe i rytme med tusenvis(?) av andre mennesker, folk var også utrolig hyggelig gjennom hele konserten og tok stort sett hensyn med å hjelpe folk som dat å sånt opp. jakka min tok vist nok fyr trolig pga. pyro effektene, jeg merket ikke det selv men de bak meg var hyggelig å si ifra. Avslutning var også fin med fyrverkeri og de vite greine de skjøt ut.

Lenke til kommentar

Var faktisk på begge selv ;) CC hadde en mye mer rendyrket pit, men den som oppstod under Satyricon varte praktisk talt igjennom hele konserten, og var litt vanskeligere å se ettersom man på Amfi kunne stå ovenfor og se ned. Derfra jeg stod så arealet, og mengden deltagere større ut på Satyricon, men den på CC var desidert bedre og "finere".

Lenke til kommentar
kan for eksempel kritiseres for kun å ha overprioritert den ekstreme delen av en genre som faktisk også har mye melodiøst å by på. Savnet etter hardere band med mer sans for melodiøs vokal - enn blant annet growling - var nemlig sårt.

Noen litt mer klassiske popband var også etterspurt, da det til tider virket som om programmet utelukkende bestod av indie, ekstremmetall og R&B

 

Synes ikke det var noe sårt savn, programmet dette året var uhyre bra, og de bør følge samme oppskrift til neste år!

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...