Gå til innhold

Skolepc til Universitetet


Anbefalte innlegg

Da er tiden inne for min søster skal på universitetet, og i sammenheng med dette skal hun kjøpe seg en bærbar. hun har egentlig ikke så mange krav men de hun har er:

 

- Så billig som mulig max 6 tusen.

- Plass til bilder og musikk.

- Et godt tastatur.

- Baterilevetid.

- vekts

 

Jeg har sett litt på en Acer fra elprice;

http://www.elprice.no/Product/ProductInfo....42&cid=5415

men jeg har ikke noe spesiell erfaring med Acer bortsett fra en skjerm jeg har, den har jeg hatt noen problemer med men jeg aner ikke ossen Acer pcene er. Jeg har heller ikke noe spesiel erfaring med Elprice.

 

Så det jeg lurer på er; Er denne pcen god/kvalitet og erfaringer med Elpirce?

 

Nb er åpen for andre forslag.

 

Edit: La til noen punter, takk Thorsen.

Endret av iver.no
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg ser selv som student at dersom du ikke er for opptatt av stor skjerm og god grafikkytelse er det en fordel med så liten maskin som mulig. Dersom maskinen er for "stor og tung" blir det til at den somregel ikke er med. Et annet punkt som jeg føler er viktig er også god batterilevetid. Har selv 3-4 timer på min og føler det er i minste laget.

Lenke til kommentar
Plass til bilder og musikk.

 

Skal hun studere, eller se på bilder og høre på musikk?

 

Fra spøk til side. Det er ikke så vanskelig å finne en bra bærbar til rundt 5000 for tiden. Det er stort sett bare å definere sitt behov og lese omtaler på nettet om de aktuelle kandidatene. Jeg ville ha holdt meg til anekjente produsenter som Lenovo, Dell, Acer etc.

Lenke til kommentar

Om en maskin skal brukes aktivt i studier med mye transport osv, er batteritid kjempeviktig. Mitt råd ville være å vente til de nye Thinkpadene slippes om noen få uker. Tviler på om T400 kommer ned på 6.000, men en brukbar R400 burde være innen rekkevidde. Fordelen er at de er veldig solide - de tåler faktisk å bli brukt som bærbar. Tastaturene er veldig bra, og det er mulig å få god batteritid - mer enn 8 timer om den er pakket med 9cell og ultrabaybatt. Regner med at de kommer rundt 15 juli. Vekten på en T400 starter vel på ca 2,3-2,4 kg. Tror de kommer med gode løsninger for oppkobling mot f.eks mobilnett også om det blir aktuelt senere.

 

 

Dette er en T500 med 15,4", T400 er en 14", så den er mindre.

 

 

 

Endret av omaha
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...