Gå til innhold

MSI Wind Notebook tråden


Kommer du til å kjøpe MSI Wind/Medion Akoya Mini?  

306 stemmer

  1. 1. Kommer du til å kjøpe MSI Wind/Medion Akoya Mini?

    • Ja, skal kjøpe Medion Akoya Mini/MSI Wind uansett batteri.
      105
    • Ja, men skal vente til at 6-cell batteri er standardutstyr.
      130
    • nei
      71


Anbefalte innlegg

quotet av en review fra laptopmag.com

 

Thanks to its low-power processor and its six-cell battery, the Wind NB has a lot of steam. Right on target with MSI’s estimate, we managed to get 5 hours and 30 minutes of juice out of the battery with the Wi-Fi turned off; with Wi-Fi on, we got just over 4 hours. In both instances, it was a pleasure not to reach for the AC adapter; we took the system to a Starbucks for an afternoon without fearing that we would need to recharge.

 

Hele testen av laptopen kan leses her: Msi Wind review

Endret av odd martin
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
åssen er det med muligheter for å reformatere denne og legge inn windows XP prof. ?

 

edit: sikkert dumt spørsmål, men spør allikavel ;)

 

det enkleste er bare å koble til en exstern cd/dvd rom til usben og gå inn i boisen og boote xp fra usb cd/dvd rom'en, en annen mulighet er å lage en boot flashdisk av en usb minnepenn som en kan boote xp i fra.

Lenke til kommentar
Bestilte fra ps.no. Ser de har forandret datoen til 21 nå. Ikke noe problem; )...kun en uke til!

 

Bestilte nå så kan jeg få den tilsendt kjappest mulig ;)

 

ps.no importere wind'en fra andre leverandører grunnet msi wind blir lansert i norge får om en stund, er ingen som har uttalt seg på når den blir lansert i norge faktisk men tipper den kommer til norge i løpet av 2008.

 

så pga ps.no importere laptopen så er det ikke 100% sikkert at de får den på lager om 1 ukes tid.

men håper virkelig de gjør det :)

 

når du får wind'en så kom med en liten test eller brukererfaring av den da ;)

Lenke til kommentar

Noen som vet når 6-cellers batteriet kommer til Norge? Har lyst på en slik en kjenner jeg nå. Hvordan er forresten grafikk-ytelsen på denne i forhold til EEE 901? Det er disse 2 det står mellom nå. Kanskje også Dell sin Mini Inspiron når den kommer. Bør være mulig å få til en god pris på jobben da.

Lenke til kommentar
Noen som vet når 6-cellers batteriet kommer til Norge? Har lyst på en slik en kjenner jeg nå. Hvordan er forresten grafikk-ytelsen på denne i forhold til EEE 901? Det er disse 2 det står mellom nå. Kanskje også Dell sin Mini Inspiron når den kommer. Bør være mulig å få til en god pris på jobben da.

 

6-cells batteriet blir levert med xp versjonen av wind'en mens den billigere linux versjonen leveres med 3-cells batteri og uten bluetooth og mindre RAM.

 

Grafikk ytelsen på wind skal være bedre i forhold til EEE 901 viss grafikkortet intel GMA 950 kjører på stock hastighet, altså 400mhz.

Men det har verdt tester av wind'en der det er vist at GPU'en kun kjører en hastighet på 133mhz, og viss den faktisk blir underklokket til 133mhz da kommer den til å yte mindre enn EEE 901.

 

det har også verdt andre tester av wind'en som har vist at GPU'en kjører på 400mhz og da yter wind'en ca 20-30% bedre enn EEE 901.

så ser ut som det er 50/50 om Skjermkortet på wind'en kjører på 400mhz(stock) eller 133mhz(underklokket), satser virkelig på at den kjører på stock :cool:

Endret av odd martin
Lenke til kommentar

Argh, er særdeles vanskelig å bestemme seg for hvilken mini-notebook jeg skal kjøpe. Hadde etter nøye vurderinger bestemt meg for HP 2133, men nå lurer jeg på å heller gå for MSI Wind. Noen som har satt seg inn i de store ulempene Wind har i forhold til HP 2133? Er lavere skjermoppløsning den største?

 

Blir MSI Wind solgt i butikker i USA, i så fall hvilke kjeder? (ikke nettbutikk)

Endret av Lurifaksen
Lenke til kommentar
@ odd martin

 

Betyr det da at den versjonen som selges hos ps.no har 6-cellers batteri siden det er XP versjon? Det står nemlig 3-cellers i produktspesifikasjonen.

 

hvor står det hos ps.no?

sist jeg sjekket hos ps.no hadde de lite informasjon om laptopen, eneste informasjonen som var skrevet sto i tittelen og der sto det 6cell, er en stund siden jeg har sjekket da. :p

 

msi har ivertfall uttalt seg om at det kommer 2 versjoner av wind'en.

msi wind med linux (openSUSE) som har 3cells batterier, 512mb ram og uten bluetooth mens den andre versjoen: msi wind med windows(XP home) har 6cell batterier, 1gb ram og bluetooth.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...