Gå til innhold

Hvis distroene var flyselskaper.


Anbefalte innlegg

Lager denne tråden for å prøve å lage et mer klart bilde over dem forskjellige distroene. Legger med et forslag til Ubuntu. Kom gjerne med innveninger, eller legg til flere distroer!

 

Ubuntu

Du får lov til å prøvefly før du bestemmer deg om du vil ta turen eller ikke. Dersom du velger å fly med Ubuntu og flyet klarer å lande på din rullebane, vil du kunne ta turen med en gang uten å måtte bidra til å bygge noe selv. Flyet kommer med ferdig installert cockpit, toaletter og seter, men ikke tv eller radio. Derimot kan du kan enkelt velge å legge til både tv og radio.

 

Alle komponenter i flyet er valgt av selskapet fra starten av, og selv om det er mulig å bytte til annet tilgjengelig utstyr er det ikke lagt opp til det. Dersom du har spørsmål er det mange som kan hjelpe deg. Flyet vil bli oppgradert hver sjette måned som kan medføre litt smårusk i forgasseren, men dette blir som oftest fikset veldig kjapt.

Endret av pulse
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Ideen er basert på en eller annen humorisk copy-paste-sammenligning for operativsystemer?

 

Forøvrig, cockbit? :D

 

Hmh, det er det som er tanken :)

 

:lol: Cockbit!

 

BTW, hvis du søker på nett så finner du en mye bedre et sted.

Søkt og søkt, men finner bare gamle. hmm.... kanskje oppdatere føresteposten og :p

Endret av pulse
Lenke til kommentar

Wut wut Wut

 

Fedora: De gammle flyene var bedre (737 og 868) Nyeste 9128 er ikke bra.

Kommer med nesten alt du trenger. Men siden man bor mitt i Mexico så er det ikke lett og finne VHF Radio og Glass i vinduene i stedet for metallsveist (ingen utsikt).

 

Siden man også liker og kjøre den nyeste versjonen 64 så får man enda mer problemer med og kunne surfe på bølgene. Flash/livvester må installeres manuelt fra scratch og er fitte tøvent og reis til helvette vanskelig til tider.

 

Nyeste Fedora 9128 kom ikke rett ut med Drivere til Utsikten, så utskikten er firkantet og hakkete. Siden enda nVidia eller andre folk ikke har fått ut finger'n, så må man downgrade xServern for og kunne få god utsikt.

 

Og installere mer seter på flyet går smertefritt, men en dag så plutselig forsvant all plassen, man hadde den der, men ingen seter. Så da blir kapteinen forbanna og forbanner hele dritten. (Hardisker).

 

Og få skiftet gammle skruer på 9128 går tregt, kapteinen skjønner ikke hvorfor.

Og installere ekstrating som ekstra radio, flaps går også tregt.

Lenke til kommentar

Arch:

Tillater ingen prøveflygning, og starter opp som et nytt og raskt, men heller kjedelig, boing uten seter, toalett osv. Den har en sterk motor og en bruskasse for piloten. Det er derimot enkelt å legge til både seter, toaletter, samt gjøre om flyet til en dobbeldekker med boblebad og luksusstoler i andre etasje. Flyets komponenter oppdateres også hele tiden, så naboen har ingen mulighet til å skryte av at hans fly er nyere og bedre enn ditt. Flyet har heller ingen ekstrakomponenter som du ikke trenger og som kun sinker flyet.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9871234

OpenSUSE:

OpenSUSE ser fint ut og alt av seter, motorer og div. andre ting kan lett verte justert via eit skjema som heiter YAST. Flyet er relativt gamalt og ting vert ikkje byta ut på dersom ein ikkje må. Å leggje inn nye ting som ikkje var der frå starten er ein veldig tidkrevande prosess som tek lang tid og ganske ofte finnar installatørane ut at den nye überluksus-2000-sofaen du ville setje bak i flyet kolliderar med boblebadet. Uheldegvis får ein heller ikkje vite om han passar eller ei før dei har prøvd å setje honom der.

 

Forutan om det, så er OpenSUSE eit fly som funkar greitt kvar einaste flytur.

Endret av Slettet+9871234
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...