Gå til innhold

[AoC]Tempest of Set!


Anbefalte innlegg

Jeg derimot går lightning build. Synes det er ganske kult med lightning strike crits på 1200. Generelt sett koser jeg meg stort med å spille.

 

Synes også at ToS er veldig kul og heale med i instancer. Må hele tiden flytte deg rundt for å få kastet de riktige healing spells på riktige folkene.

Endret av -JørgenG-
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

prøvde idol of set og har forøvrig samme mening som Jørgen G. Det blir jo bare å sette ut 10-12 idols, løpe og hente mobs og prøvde for alt i verden og overleve. Det som ødela for meg var at healing over time spellsene rett og slett ikke hadde sjangs til å holde meg oppe, og jeg ville ikke sloss mot mindre antall mobs enn jeg gjorde da det var så sykt kjedelig å drive å kalle frem idolene.

 

Holder meg nok med lightning speccen for nå.

 

Har noen forresten funnet noen gode grinde plasser, eller kanskje kan gi noen tips om hvor man burde levle på lvl 30+ ?

 

Lurer fremdeles på hva Ether Absorbtion er ? Det er på det derre healing featsene.

Lenke til kommentar

Har tenkt å kjøre en lightning + thunder combo med min tos. Er lvl 53 nå og har begynnt å gå gradene i thunder, blir digg når jeg får max damage på storm crown. Planen er å få så mange combo spells jeg kan få kastet sammen med storm field og storm crown. Satser på å drive med pvp når jeg er lvl 80 :)

Lenke til kommentar

Fikk tester Idol of Set i går, og jeg må si at jeg kommer til å holde meg til den frem til den blir nerfa. :)

Aldri tom for mana, konstant damage på mobs uansett stun eller silence, etc. Og ikke minst er det en velkommen spell i groups der ingen i gruppa går tom for mana, og det er konstant god damage på alle mobs :)

 

Idol of Set er for god til at den ikke blir nerfa, så er like greit å bruke den mens man kan :)

Lenke til kommentar

Og så lenge varte det.. :/

Hører rykter om at det nå er 60 sek cooldown på Idol of Set nå..

Så da blir den close-to-useless.

Da blirre spec tilbake til lightning for min del..

 

Ryktet skal ha det til at de har satt en 30 sek cooldown på Quicksand også :/ Ser ut som vi skal dø mye mer fremover.

Lenke til kommentar

Serriøst, en 60 sek cooldown er bare tull. Det gjør at du ikke kan bevege deg i det hele tatt nesten fra idolen. De burde bare gjøre 0 cd og limit til 1.

 

1 totem er fortsatt bra. Jeg begynte å bruke mange totems først, men gikk over til å bare bruke 1, som fortsatt funka. Men nå derimot..

 

Forresten så er quicksand 30 sec CD også nå... sucks

Lenke til kommentar

Nerfen måtte jo komme. Da blir det å specce lightning igjen. Jaja. Begynte igrunn å bli lei av å spamme IoS som en tulling + at folk generelt begynte å bli lei av det. Var nok like greit. Kanskje folk slutter kalle klassen Tempest of LoL nå.

Endret av Konamixx
Lenke til kommentar

quicksand er ikke dårlig, jeg brukte den ofte når jeg skulle ta bosser og større grupper. Ekstremt god skill å kite med, men 30 sec CD ødelegger alt. Grunnen til at jeg sluttet å bruke den var at jeg begynte å bruke Storm Field som er pulsing AoE

Lenke til kommentar
quicksand er ikke dårlig, jeg brukte den ofte når jeg skulle ta bosser og større grupper. Ekstremt god skill å kite med, men 30 sec CD ødelegger alt. Grunnen til at jeg sluttet å bruke den var at jeg begynte å bruke Storm Field som er pulsing AoE

 

Legg merke at jeg sa "i begynelsen" som muligens menes med i starten, aka low-level.

 

Skillen hadde vært ganske imba i PVP med denne korte recharge tiden som var seff.

Lenke til kommentar

De kan ihvertfall forandre litt på hvordan quicksand fungerer med 30 sec CC. f.eks kan man bli stående fast de 6 sekundene det gjelder enda en tar skade, eller du kan slippe å sikte inn område, rooten vil fungere fiender som ikke er så langt unna deg. Kommer ihvertfall til å fjerne den fra shortcuten slik den er nå-

Endret av commi
Lenke til kommentar

Du kan fortsatt få 2 idols (bug :p). Start å kast en idol, så mens den kastes så setter du ut neste 'i kø' på hva du skal kaste.

 

Er 54 og thunder specca selv. Liker PBAoEene med gode healing muligheter. Silence er gull i PvP, samme er cobra stare som ikke breaker på skade. Men hver sin smak, med lightning er du mye mer en caster med range fordeler og melee ulemper.

Endret av PinneVed
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...