Gå til innhold

Iphone låste seg etter download


Anbefalte innlegg

Hei,

(Iphone1.1.4)

 

kjøpte min iphone på ebay for en tid tilbake. Jeg satt opp telefonen med Norsk tastatur og Norsk meny og lastet ned noen tileggsprogran.

Da jeg ga teleofnen vekk så virket den helt fint, men da min eldre søster ville laste ned flere tileggsprogrammer og slikt så låste hele telefonen seg. Jeg aner selv ikke hva hun lastet ned men jeg mistenker at hun lastet ned noe som ikke var til rett versjon.

Altså telefonen min er en Iphone 1.1.4

 

Jeg er ikke helt sikker på begrepene: jailbreak,unkock og opplåsning så jeg vet ikke helt hva av dem jeg skal prøve meg på.

 

PROBLEM:'

Jeg kommer ikke inn på telefonen, da jeg slår den på så ser jeg bare bilde av itunes og en ledning. Jeg har kun valget om å ringe nødummere. Har ingen mulighet til å gå inn på noen form for menyer.

 

Jeg satt da in AT&NT kortet som telefonen er opprinelig låst til så skjer det samme.

 

Da jeg åpner Itunes som jeg opprinnelig hiver inn bilder og musikk til Iphonen så er alt forandret etter at hun klarte å låse telefonen. Nå kan jeg ikke komme inn i musikk mappene på telefonen eller noget annet. Nå får jeg valget om å aktivere telefonen. og da virker det som om jeg må betale for det står:

 

" Activate your Iphone with AT&T

"Register and get Itunes store Account"

"Put your contacts,Musicand more on your Iphone"

(Jeg har deaktivert sim kort koden som jeg har lest flere steder at jeg må gjøre men jeg klarer ikke å gjøre noe fremskritt)

 

Er det noen glupe hoder der ute som kan hjelpe meg?

 

Takker for alle svar.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

En rask telefon med min nok så lite smarte søster så sier hun at telefonen låste seg etter at hun lastet ned mms instilinger for NOKIA telefon på Iphone.... :O Etter det så låste den seg. Telefonen ulte noe så i helvete etterpå sier hun.. Er det mulight????

Endret av JohndoeMAKT
Lenke til kommentar

Problemet skyldes bug i SMS-programmet, som gjør at telefonen "crasher" hvis den mottat enkelte spesielt formaterte SMS.

 

For å løse problemet tar du sim-kortet ditt i en annen telefon, og venter til MMS-instillingene blir mottatt. Når de er mottatt kan du sette sim-kortet tilbake til iPhone.

 

Edit: Ser at telefonen allerede er satt i recovery modus... I så fall må du starte den opp i normalmodus før du gjør det jeg beskrev over. Bruk f.eks ZiPhone til å sette den i normalmodus (knappen ligger under "Avanserte funksjoner"). Dersom det ikke fungerer å sette den i normalmodus kan du bare følge guiden fra starten i stedet.

Endret av Lurifaksen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...