Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

problemer etter grafikkort bytte.


Anbefalte innlegg

hei.

Her om dagen skulle jeg bytte ut mitt nividia g-force 6600 kort, med et radeon x1950 GT. Dette gikk alltså ikke, fordi X1950 kortet var rett og slett for stort og fikk ikke plass nedi pcn. Så jeg byttet tilbake til mitt gammle 6600 kort.

Problemet er nå at jeg ikke får noe bilde på pcn når jeg starter den, alt er bare svart. Så jeg prøvde å starte hele pcn uten skjermkort og så sette det inn igjen. men det gikk heller ikke. Etter en god stund med å skru pcn på og av, gikk den i sånn dvale modus ting. Så jeg bare startet den opp igjen. og da fikk jeg bilde... i ca 1 sec. Jeg får dette lille glimte av bilde vær gang jeg starter pcn opp etter dvale modus. Vet noen av dere hva som kan være galt her?

 

PC-en:

Intel pentium 4 processor 540

1Gb ram

Resten er jeg egentlig litt usikker på akkurat nå

 

- takker for alle svar.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Skjermkortet berører ikke andre deler i kabinettet? Det har ikke fått litt hard medfart når du byttet de kortene? Et dunk eller støt er nok

 

Starter nesten å bli litt redd for at jeg har greid å skade kortet på en eller annen måte ja. Men det med at jeg får opp et bilde i rundt et sekunds tid når jeg starter opp pcn ifra ventemodus er framdeles et lite håp for meg :p. Bilde jeg får opp er der du lixzm logger inn på brukeren din. så blir alt svart som hel.... igjen

Endret av Ancho
Lenke til kommentar

Jojo , en skjermkortvifte kan fortsatt gå rundt selv om kortet er skadet.

 

Samme med hovedkort og vifter koblet på , det får strøm men det betyr ikke at alt er i orden ;)

 

Så over til og løse dette mysteriet :

 

Er det nye skjermkortet for stort til selve kabinettet eller er det fks noe i bakkant som er i veien? Hardisker som står på samme nivå som skjermkortet fks?

Endret av =Iko=
Lenke til kommentar

ok ok, dette blir nesten mer som en blogg om meg og mine pc problemer. menmen. alltså jeg prøvde å koble en gammel kjerm med sånn gammel skjerm-pc kabel( husker ikke navnet, den er blå , mens de nye er hvite.) og da fikk jeg opp bilde. så vil det si at jeg bare børr ta å kjøpe meg en ny slik "hvit" skjerm kabel? eller har jeg ødelagt den porten på skjermkortet?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...