Gå til innhold

Noe verdi i denne linsa?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er bare å prøve sånn optikk. Kanskje får du en positiv overraskelse, sannsynligheten er at du ikke får det. Kanskje må du bruke det helt manuelt, fordi verken lysmåling eler autofokus funker bra nok. Dessuten: Hvor interessant synes du det er med en temmelig lyssvak kort-telezoom, som 28-105 blir på DX?

Lenke til kommentar

Slik jeg forstår det, så spør du fordi det ville tippet vektskålen ved et kjøp av speilrefleks i favør Nikon. Men jeg tror du kan glemme å vektlegge det objektivet noen som helst betydning. For det første er det liten sjanse for at det fungerer, og selv om du får det til å fungere i butikken før du kjøper kameraet, så kan det slutte å fungere på et digitalt hus etter kort tid.

 

I tillegg er det som capricorny sier... det er veldig lite vidvinkel (setter du et objektiv på et digitalt hus, mister du mye av vidvinkelen), samt at det ikke er et så veldig bra objektiv i utgangspunktet. Tror de fleste kitobjektiver på markedet er like gode eller bedre (bortsett fra hvis du får et dårlig eksemplar av Canon EFS 18-55 som følger med EOS 400D), samtidig som de er mye bedre tilpasset det digitale systemet. Og de kan man være sikker på at faktisk fungerer, uten å gå rundt og være nervøs for om objektivet fungerer bare ett eller 10.000 bilder til.

 

Med andre ord mener jeg du fortsatt står fullstendig fritt til å velge system, da det objektivet ikke har noen reell verdi.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...