Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Du mener vel X-Com: Terror from the deep? Eller UFO: Enemy Unkown? (kalt "X-Com" i amerika). Dette er vel et spill du til de grader kan kalle abandonware. Så det er jo ingen grunn til å måtte betale noe. Jeg laster opp en versjon jeg har her, fiska rett opp fra den gamle 486n. :)

 

Last ned X-Com:TFTD her. Jeg vil etterhvert ta bort fila, da jeg kan trenge plass til andre ting. Hvis noen da på et senere tidspunkt trenger den så kan jeg kanskje laste den opp igjen. Etter min mening er dette abandonware, hvis du kan bevise det motsatte er det bare å skrike ut folkens, så er den borte.

 

Og, ja, det funker fint på dagens maskiner. Selv i særheten selv (Win XP).

Lenke til kommentar

Svarte faen, Amnio. Der kosta du meg et par hundringser!

 

Men seriøst: Gå til http://www.abandonware-france.org og se i "Stratégie" seksjonen. Last ned "X-COM TftD version Windows" og "UFO version Windows" så får du de Win32-spesifikke "Collector's Edition" utgavene som virker på Windows 2000 også. Her finnes også de originale manualene i PDF format.

 

Hvis du har et nVidia grafikkort må du sannsynligvis laste ned en mem-patch som fikser en bug i DirectX-koden til disse spillene fra http://f0dder.has.it/ (se i "misc" seksjonen.)

Lenke til kommentar

Såvidt jeg husker er det en bug i det originale (DOS) TFTD som gjør at du ikke får forsket videre et eller annet sted. Mener å huske det var USO construction eller noe sånt det satte seg fast på hos meg. Jeg ville prøvd Win32 versjonen fra http://www.abandonware-france.org og overført et savegame fra den gamle versjonen din til dette. (Med mindre du allerede har Win32 versjonen, selvfølgelig.)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...