Gå til innhold

Flash-applet til å streame lyd på webside


Anbefalte innlegg

Jeg er på utkikk etter en flash-applet som kan brukes til å streame lyd via shoutcast rett på en webside. Helst noe enkelt som går an å modifisere på selv, hvis dette finnes. Fortrinnsvis gratis. Går det evt an å lage noe selv som virker, med minimalt med flash-kunnskaper?

 

edit: "applet", ikke "applikasjon" :)

Endret av srbz
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg er på utkikk etter en flash-applikasjon som kan brukes til å streame lyd via shoutcast rett på en webside. Helst noe enkelt som går an å modifisere på selv, hvis dette finnes. Fortrinnsvis gratis. Går det evt an å lage noe selv som virker, med minimalt med flash-kunnskaper?

 

Kaster meg på her jeg også. Finnes det?

Venter med lengsel på at HTML 5-standarden kommer med det åpne

alternativet på dette. Et åpent og fritt alternativ etterlengtes!!

Lenke til kommentar

Kom over denne her. Mulig den funker. Noen erfaringer eller andre anbefalinger?

 

edit: usikker på om den der er flashbasert, ser ikke slik ut, men funker den så holder den til mitt formål tror jeg. Er dog fremdeles åpen for gode forslag :)

 

edit2: her er muligens også noen godbiter

Endret av srbz
Lenke til kommentar

Takk for forslag. Men jeg tror trådstarter mente et applet som bygges inn på en nettside du lager selv. Kom på i farten at det går an å bruke slik kode:

 

<embed type="video/mpeg" src="min_video.mpg" height="300" width="400" autoplay="true" />
</embed>

 

Men denne koden kaller kun opp den mediespilleren du har aktiv med nettleseren du bruker. Det som etterspørres er vel en type avspiller som man finner på f.eks. youtube?

Lenke til kommentar

Det er sant. Nå er det jeg selv som er trådstarter, så jeg vet vel best hva som etterspørres :)

Youtube-type-spiller hadde vært det beste, gjerne noe som lett kan moddes på (uten at jeg selv har så altfor bra peil på flash).

Men nå kom jeg også over denne tråden, og fant at spilleren som er med i "playerflash.rar" passer meg bra. Kunne tenke meg å endre på høyden uten at dette går ut over str. på knapper og slikt, men ellers er den midt i blinken for mitt bruk.

 

edit: forresten så er den første linken i mitt forrige innlegg, en webbasert avspiller. Jeg har testet den, og den virker. Kommer som popup i eget vindu men dette bør kunne moddes på. Krever imidlertid at du har WMP, Real eller Quicktime (evt muligens Winamp, litt usikker) installert. Kan også kreve installasjon av plugins ser det ut som. Jeg vil ha en flash-spiller som har enkelt utseende, ikke krever andre programmer enn flash, og fortrinnsvis starter avspilling automatisk. Det fant jeg i forrige innlegg :)

Endret av srbz
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...