Gå til innhold

Hvordan får kineserne det til med kjøttet?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei. Har ofte lurt på det samme mangen ganger hvordan di mørner kjøtte. å etter en del utprøving så fant eg ut at å blande natron med litt lunkent vann å blande det inn i kjøtte i 30min+ så blir kjøtte så mørt att det bare smelter. å det beste er att det fungere med alle typer kjøtt om det så er det seigeste kjøtte så blir det faktisk mørt.

Den må jeg virkelig teste! Jeg har lenge lurt på hvordan å få kjøttet så fantastiskt mørt.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Gjest Slettet-T9cKWhDpN0

Hei. Har ofte lurt på det samme mangen ganger hvordan di mørner kjøtte. å etter en del utprøving så fant eg ut at å blande natron med litt lunkent vann å blande det inn i kjøtte i 30min+ så blir kjøtte så mørt att det bare smelter. å det beste er att det fungere med alle typer kjøtt om det så er det seigeste kjøtte så blir det faktisk mørt.

 

 

Hvor mye natron og vann pr kg kjøtt?

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817324

Følg denne lille guiden:

1. Finn deg en fin hund som er tynn med masse kjøtt.

2. Barber alle hårene dens av.

3. Finn fram verktøy til og skjære ut det du kaller "mørt" kjøtt.

4. Voila, der har du en kinesisk hemmelighet.

 

 

 

On topic: Nei et alternativ er vell og dra til en ren slakter, en som driver kun slakteri, og gi han/hun noen korner ekstra for og få det beste/møreste kjøttet. Håper dette løser oppgaven din.

...men hold dere unna bjørnekjøtt , brum brum :p

 

Det er nok mye rart i hot-dog også ;)

Endret av Slettet+9817324
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...