Gå til innhold

AoC: Jeg klarte å logge inn nå!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

hoho, closed beta NDA ble akkurat løftet for det jeg har opplevd de første 13 lvlene :)

 

lvl 1-5 er singleplayer og veldig lineært. Du får noen skills du kan prøve, men det meste går på å lære seg hvordan ting funker. Hvis du klarer å dø bør du kanskje revurdere PC spill ;)

 

lvl 5-13 er både singleplayer og multiplayer. Det er delt inn i natt og dag og du velger selv når du vil spille hva. Her er det relativt lett å dø om du roter deg bort i mobs som er for sterke. Greit at det kommer så tidelig slik at følelsen av å være uovervinnelig blir borte.

Man får noen flere abilities (som spesial angrep osv)

På lvl 10 får man et feat poeng som kan brukes til å utvikle et av to klassetre, eller et superklasse tre. (to tre for feks barbar og et tre for rouge superklassen). på lvl 11-12-13 får man også et feat poeng. Praktisk sett har man på de lvlene mulighet til å velge mellom 3 forskjellige feats, som man kan sette 5 poeng i.

 

lvl 13-20 mmm, hysj

 

lvl 20-> mmm, hysj

 

Det er fire superklasser med 3 klasser i hver så man kan velge mellom 12 klasser.

Veldig mye bra grafikk. Man kan svømme under vann :D Mange flotte fatalities både med våpen og magi. Testet en priest of mithra i dag, og fikk fatality kill med magi. Men, av de jeg har sett så er våpen fatalities de beste.

 

Noen klasser er bedre solo i begynnelsen enn andre, men det gjevner seg litt ut etterhvert. Feks er kan priest of mithra ta one-shot på mobs de første levlene mens feks en guardian eller dark templar må slå noen ganger på dem.

 

Masse quests å leke med og det er mer område og flere mobs enn man trenger. Trenger ikke utforske hele startområdet for å nå høy nok lvl til å forlate det. Nattquestene er tilpasset lvlen du er på, mens dag qustene er statiske slik at du må tilpasse deg selv etter hva du tar. Ikke noe problem å stacke quester slik at du kan ta mange på et område, men de blir gjerne vanskligere og vanskligere slik at det ofte lønner seg å ta noen litt lettere quester andre steder for å få lvl til å takle de vansklige.

 

Ja, guilds. De kan får man ikke tilgang på de første 13 lvls. Man kan ha venner og slikt for teams uten problemer. Har ikke testet om pvp funker på de første 13 lvlene, så kanskje noen kan si noe om det?

 

og for de som evt maser om NDA. Dette stod i epost fra funcom som jeg fikk for noen minutter siden:

"We will hold the Closed Beta NDA for everyone but journalists until launch, but you are allowed to openly communicate about your experiences up to level 13." So there :)

 

Ja, også char creation. Du kan finpusse så mye at cookiecutter tendensene til mmo er over. Det så mye finetuning at du kan være unik. Om det kommer flere millioner spillerer så kan du ha uflaks å møte en som er lik deg kanskje, men med litt kreativitet når du lager char så er sjansen liten. Du har slidere for alt mulig rart, og kan velge tatts og arr fra en liste,

Endret av noob11
Lenke til kommentar

Vil bare bekrefte informasjonen noob11 kom med, da også jeg har fått denne e-posten fra Funcom. Er nå med dette blitt invitert til Closed Beta, jeg får tilgang til serverene klokken 20 idag 2. mai. Jeg var med på Tech Testen som ble holdt 13. april, og selv om det ikke ble lange tiden med spilling og testing da pga serverproblemene som oppstod som en følge av denne stresstesten, hadde jeg det kjempemoro. Selv med disse problemene, gjorde denne testen meg enda sikker i min avgjørelse i å forhåndsbestille AoC Collector's Edition...

Endret av EviLEddiE
Lenke til kommentar

NDA= Non Disclosure Agrement = Taushetsavtale = Du har ikke lov til å si noe om det du får vite som resultat av å være betatester.

 

Bleh til at bare de første 13 lvls er lov å snakke om. Har lyst til å si litt om hva som skjer etter disse.. Men men, er ikke så lenge igjen til den 20.

 

jeg har vært i generalBeta (som nå heter closedBeta) siden november i fjor. Var med i første batch som kom inn. Yay for me :D

Endret av noob11
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...