Gå til innhold

Iiyama Vision Master: fokus-problemer


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Har nettopp gått til innkjøp av en 19" Iiyama skjerm (HM903DT, Vision Master Pro 454), med tanke på å kjøre den i 1600x1200. Som midlertidig løsning måtte jeg en ukes tid kjøre mitt gamle Geforce2MX-kort på den, men opplevde dårlig lesbarhet ved høyere enn 1280x1024 oppløsning.

 

Etter å ha skiftet til et Sapphire Radeon 9500 ble alt mye bedre, og nå er 1920x1440@85 Hz innenfor rekkevidde - men det blir jo fryktelig liten skrift da!

 

Men mitt problem: Uansett hvordan jeg forsøker å stille inn skjermen, blir deler av den ute av fokus. Nokia Monitor Tester, som jeg har nyttet med hell tidligere, har jeg brukt for å forsøke å stille horisontal og vertikal konvergens, men alltid blir deler av skjermen ute av fokus. Skjermen har ingen egen fokus-innstilling, men konvergens, moire, landing m.m. Ingen av disse har hjulpet for å fjerne fokus-problemene.

 

Har jeg fått en skjerm med feil? Skjermkortet er jo ikke fantastisk, men godt nok til 1600x1200 skulle jeg tro? Fokusproblemet er der også ved lavere oppløsning, men blir da naturlig nok mindre merkbart. Noen med erfaringer/tips?

 

Mvh,

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...