Gå til innhold

Oppdaterte mapper låser seg


Anbefalte innlegg

Hei

 

Jeg har et lite Windows XP problem som jeg håper noen kan hjelpe meg med. Jeg har en ganske stor samling av hjemmevideoer og bilder fra alle slags anledninger, alt fra bryllup til begravelse. Er glad i det digitale kameraet mitt for å si det sånn :p

 

Uansett..Hver gang kameraet mitt er fullt så flyttes alt over i sorterte mapper på hardisken. Men nå i det siste har det oppstått problemer. Enkelte mapper låser seg og slutter å reagere. Ender med at jeg må avslutte oppgaven via Alt + Ctrl + Dlt. Skjer det først med en mappe så er det umulig å få tilgang til den igjen fordi det samme skjer hver gang. Og det snodige er at det kun er snakk om noen få mapper av mange.

 

Noen aning på hva dette kan være? Det er forresten ikke virus på maskinen. Er ikke spesielt gira på formatering akkurat nå ;)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dette skyldes som regel at noen bilde- eller videofiler er korrupte og Explorer låser seg når den forsøker å lage forhåndsvisninger av filene. Velg en mappevisning som ikke inneholder forhåndsvisning, for eksempel detaljert visning. Siden du ikke kan gå inn i mappen uten at det låser seg må du høyreklikke på mappen og velge Egenskaper -> Tilpass. Velg for eksempel dokumenter i listen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...