Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Menn og multiorgasmer


Gjest Guest_multi_*

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 1 måned senere...

Multiorgasme uten "nedetid" innebærer for meg som oftest orgasme uten ejakulasjon. Dette kan trenes opp ved å trene opp PC-muskelen. Med sterk PC-muskel blir alle orgasmer bedre etter min erfaring, så er ingen grunn til å ikke gjøre enkle treningsøkter hver dag. Det vanskeligste er å faktisk huske på å gjøre det. Noe å finne på i en kjedelig skoletime? :)

Lenke til kommentar
Trene PC-muskelen, samt enten å bruke trykk (med fingrene) på mellomkjøttet (merkelig navn) for å holde igjen ejakulasjon uten å stoppe orgasmen, eller rett og slett holde igjen hele greia (krever bra med selv-disiplin/kontroll, svært lett å la seg rive med og la klimaks gå sin gang). Kan få noen voldsomme orgasmer hvis man gjør dette, så man til slutt ikke har sjanse til å holde igjen.

Jeg har fått til det å holde igjen hele greia før. Da var det så vanskelig at jeg nesten fellte ei tåre. Nå klarer jeg ikke å holde det tilbake lenger.

Er det bare å ha nok selvdisiplin, så får man til å holde det igjen?

Lenke til kommentar

Jeg har fått multiorgasmer selv et par ganger, men da tenker jeg ikke på å bare få flere orgasmer med å bare fortsette å runke. Da tenker jeg mer på tett følgende orgasmer på samme måten som kvinnfolk.

 

Ga dama mi en multiorgasme i helga som hun kom ut av tellinga på. Hun lå å stønna og skalv i over et minutts tid :p En eks av meg kunne tantriske orgasmer og kunne gi seg selv enkle og multiorgasmer med tankekraft.

Lenke til kommentar
  • 4 måneder senere...
Gjest Guest_Joackim_*

Multiorgasmer er ikke noe problem, må holde igjen spruten med å kontrollere pc musklen. Når dama stimulerer meg i rumpa og gnir g-punktet mitt har jeg fått mer enn 25 orgasmer på kort tid. Det er en helt syk opplevelse. Alt svartner mens kroppen spennes i bue og skjelver voldsomt, det føles helt anderledes enn vanlig orgasme, så intenst og i hele kroppen lissom. Dama sier jeg hyler som en gal hver gang det skjer:) Kan bare si det sinnsykt digg as.

 

Dama har det også slik, tror gutter og damer får lik opplevelse under serieorgasmer. Vi eksprimenterer hele tiden for å oppnå den optimale serieorgasmen, er digg as:)

 

Alle som ikke har oplevd dette må bare trene opp pc musklen og la hemningene flyte langt vekk......

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...