Gå til innhold

NITH - Programmering - Er det verdt pengene?


gather

Anbefalte innlegg

Hei

 

Har fått tilbud om skoleplass på webkommunikasjon på NITH. Fikk plass på webkommunikasjon siden jeg mangler 2MX. Når jeg har tatt dette vil jeg begynne 2. året på Programmeringslinja. Har ikke ennå helt bestemt meg om jeg skal takke ja... så mitt spørsmål er..

 

Er det verdt de omlag 30 000 kr det koster i semesteret?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

har søkt der selv og fått plass på teknisk spilldesign.. mangler 2mx selv.. men det virker veldig profesjonelt der og de har jo tett samarbeid med jobbmarkedet... men 70000 i året er litt drøyt.. det er jeg enig i, men så er det bare 2-3 skoler i hele Norge som kan tilby en ren programmerings utdanning da...

Lenke til kommentar
har søkt der selv og fått plass på teknisk spilldesign.. mangler 2mx selv..

 

Hvordan kan du ha fått plass på teknisk spilldesign om du mangler 2mx? Beskjeden jeg fikk fra skolen var at jeg hadde fått plass på et annet studium intill jeg hadde tatt 2mx.

 

Hva stod det på brevet du fikk fra NITH?

Lenke til kommentar

Jeg går på programmeringslinjen på andreåret nå og er ganske så fornøyd jeg ja.

Økonomisk gidder jeg rett og slett ikke å tenke på om noe er "verdt det"(1), eller ikke, jeg får den utdanningen jeg ønsker, og er generelt fornøyd, og det er alt jeg vektlegger.

 

1) Lånekassen betaler tross alt skolepengene som en ekstra del av studielånet, så at det koster penger legger jeg ikke merke til før jeg er ferdig, men da har jeg studielån uansett.

 

Teknisk Ukeblad har utført en undersøkelse nå blant TEKNA og NITO studenter, over hvor mange jobbtilbud studentene har fått under utdannelsen, og der skårer NITH høyt oppe, noe som tilsier at det tross alt ikke kan være så alt for galt ;)

 

http://www.tu.no/karriere/article150242.ece

Lenke til kommentar

Trenger du hjelp paa NITH ang. faget er NITH veldig flinke. De hjelper alle med gledet. Laereren vi har i databaser har sagt vi kan ringe han om natten om vi vil :D (satt paa kanten vil eg tro fra hannes side).

 

Ellers har eg flamet NITH greit nok i en annen post, men eg vil tippe det er verdt pengene om du gir en innsats, dvs. du ikke er av dem som spiller bort studiet og feiler grovt slik som 50% av studentene. Jobbmulighetene er gode, og NITH onsker og satser paa at studentene skal vaere mest mulig klar for jobb naar de er ferdig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...