Gå til innhold

Bør brukere få legge inn produkter selv?


Anbefalte innlegg

Jeg har et forslag:

La brukerne med konto i prisguiden legge inn produkter inkludert linker, bilder og info. Så går dette videre til de ansatte i prisguiden, der de kan legge til priser fra de forskjellige butikkene og publisere produktet. De fordelene og ulempene jeg kan se er:

+Oftere oppdateringer

+Flere produkter

+Mindre reklame, da prisguiden ikke trenger like mye penger til å lønne de ansatte fordi brukerne gjør det meste, hvertfall halvparten av arbeidet (tipper jeg)

-Ansatte mister jobben sin

-Man må regne med at folk legger inn feil info som kan skape mere jobb for ansatte, med mindre brukeren må rette opp selv.

 

Og så kan man belønne årets 3 mest aktive brukere med en t-skjorte, rabatter på nettbutikker eller en kåring på HW-nettverkets sider eller lignende. Detaljene rundt dette og andre ting kan diskuteres nå, og ikke minst om dette lar seg gjennomføre.

Endret av khaffner
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei,

 

Det er absolutt et veldig godt forslag.

 

Problemet er at for å få istand noe slikt må man lage et system som samler data fra brukerne, legger disse inn til godkjenning, og så legger disse inn i riktige felter i databasen etter godkjenning. Det trengs ressurser til å utvikle et slikt system, noe vi for øyeblikket ikke har kapasitet til.

 

Jeg skal presentere forslaget ditt når vi har våre månedlige møter om prisguiden og dens fremtid.

 

Fortsett gjerne å utvikle idèen din, forslag fra dere brukere er gull verdt! :) Tenker du for øvrig at brukerne skal være utvalgte av oss, eller skal alle ha mulighet til å sende inn? Dersom alle har muligheten, vet ikke vi som modererer hvem vi faktisk kan stole på, og da kan det ende med at vi må dobbeltsjekke opp mot produsent, og da er man like langt .. :)

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Du kan jo søke om du vil, vi har jo utlyst at vi trenger endel medarbeidere. Da tjener du en liten slant også. Artikkel

Hvorvidt et brukerene-bidrar system vil fungere skal jeg ikke uttale meg om, men det høres bare ut som enda mer jobb. I så fall må det bestå av en knippe brukere slik som f.eks Big SturL og khaffner samt andre nøkkelsjeler i Savnet-tråden.

Endret av Expired product
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...