Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Merkelige opphengelser skjer imenst jeg spiller


Anbefalte innlegg

hei

 

PC-en min er 3 år gammel i dag, ingen nye deler er satt inn utenom et skjermkort.

Det er klart at noe er galt, når jeg spiller world of warcraft foreksempel skjer det av og til at karakteren min innpå løper av seg selv, tydelig lagg. Det samme skjer forsovidt innen counter strike, ser jeg litt for mye ting og tang henger pcen seg opp, som at foreksempel jeg holder inne skyte knappen i menst dette lagg-anfallet kommer, da vil kulene forsette å skyte en liten periode ca 5 sekunder.

Jeg er klar over at PC-er normalt sett begjynner å svike etter 2-4 år, men for å vere helt sikker kunne jeg like vel lage en post her og håpe på det beste før jeg setter ifra meg PC-en for en god stund. takker så mye for svar

Endret av ganondorfi
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dette høres ut som et problem jeg hadde med min pc for et par år siden. Da var det problem med skjermdriverene om jeg ikke husker helt feil. Det var ivertfall et driver relatert problem, jeg løste det ved å reinnstalere skjermdriveren(om det var den). Prøv det!

Lenke til kommentar

Må gjerne nevne hva slags hardware du har, kan i noen tilfelder være enklere å analysere problemet ditt da.

 

Skjer dette kun når du spiller online spill? Har du testet linjen din? Kan være et virus som "spammer" ut-linjen din og gjør all trafikk veldig treg, som da igjen skaper veldig lagg når man spiller online spill.

 

Vær sikker på at PSUen er stor nok til å drive det nye skjermkortet fitt. Oppdater driverne til skjermkortet ditt. Husket du å fjerne de gamle driverne til skjermkortet da du installerte det nye?

Lenke til kommentar

Det virker sansynelig at det har noe med drivere å gjøre. En venn nevnte at jeg burde kansje installere orginal skjermkort driveren igjen. Jeg reformaterte PC-en min for 2 dager siden, siden jeg i går installerte den aller nyeste versjonen av mitt skjermkort driver. Også trodde jeg at når jeg installerte en annen driver, ville den driveren som var installert der og da, bli executet, men er ikke sikker. kan like godt slette alle skjermkort drivere innpå pcen og installere orginal driveren og sjekke om noe bedres.

 

pc-innhold:

 

3GHz cpu

2GB ram (x2 500brikker, x1 1000)

radeon x800gt

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...