TanglewoodD Skrevet 29. mars 2008 Skrevet 29. mars 2008 Hei. har en 3kgs skinkestek med ben, lurer på hvor mye ( grader) og hvor lenge jeg skal steke den? takk
^fmj Skrevet 1. april 2008 Skrevet 1. april 2008 Det beste tipset er nok et termometer, bare pass på å stikke det slik at det sitter godt i kjøttet. Leste et sted at man hadde kommet frem til at 60 grader ville gi det møreste kjøttet, men det tar jo sin tid. ^^ 76 grader burde være bra kjernetemperatur, ser at det er det de opererer med på matprat.no. 125 grader på stekovnen.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå