Gå til innhold

Sigma 70-200mm F2.8 EX DG Macro II HSM C - innsigelser?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kjenner ikke til den,men dette står ang TC på den i den linken du har.

 

APO Tele-Converter (Optional)

 

The addition of the optical 1.4x EX DG APO or 2x EX DG APO Tele Converters produce a 98-280mm F4 AF telephoto zoom lens or a 140-400mm F5.6 AF telephoto zoom lens respectively. Specially designed to provide optimum performance with the master lenses.

Lenke til kommentar

Ja den kunne jeg jo ha sett. Hva jeg forstår er det ikke alltid alle linser egenr seg med converter, men må jo stole på leverandøren da.

 

Gleder meg til å prøve denne evt før salg. Skal lese review'en nøye på toget hjem ;)

Lenke til kommentar

Angående fokusfeil og andre ting med Sigma, så er mitt inntrykk at problemet er mindre enn ryktet tilsier. Ja, noen er misfornøyde og

forteller dette høyt og tydelig, men det fornøyde tause flertall er

nok relativt stort.

 

At Sigma tilsynelatende har flere misfornøyde brukere i forumene enn

de øvrige tredjepartsprodusentene er ikke så rart, de selger sannsynligvis flere objektiver enn de andre til sammen.

Om de dermed har samme feilrate i % som de øvrige vil denne nødvendigvis utgjøre et større antall mennesker, og det "høres" jo.

 

Mine erfaringer med Sigma er overveiende positive. Jeg har riktignok ikke eid noen 70-200, men jeg disponerte en i fjor sommer. Tok omlag 500 bilder med det, og selv om ikke alle var perfekte var det ingen mislykkede der jeg kunne skylde på objektivet.

 

Kort sagt, min 10-20, 70mm macro og 50-150 fra Sigma oppfører seg som de skal. I tillegg har jeg erfaring med nevnte 70-200 samt 17-70, 18-125 og 70-300. og alle disse har også gjort jobben etter forventningene.

Endret av EspenE
Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...

Jeg har hatt dette selv, og var ikke fornøyd med det. Det var alt for mykt på f/2.8 for mitt bruk (bruker f/2.8 mye på tele da jeg trenger *kjappe* lukkertider). Jeg sendte det tilbake og oppgraderte til et Canon EF 70-200mm f/2.8L IS USM i stedenfor som jeg er mye mer fornøyd med. Men det kosta det dobbelte (inkludert moms/frakt) som Sigma objektivet også, så det skulle vel bare mangle.

 

Trenger du ikke f/2.8 så er Sigma objektivet et røverkjøp for prisen. Men da kan du også vurdere Canon's EF 70-200mm f/4L (IS) USM også, så sparer du vekt og størrelse.

Lenke til kommentar

dpreview.com sin test

 

Jeg har den gamle utgaven av dette og må si meg stort sett godt fornøyd.

 

Det er ikke superskarpt på største blender (ihvertfall ikke fra ca 135mm - 200mm), men blendet ned til f4 er det skarpt nok. Brukt det en del til sportsbilder utendørs og synes fokusen er rask og presis. Det blir spennende å se hvordan det vil se ut på D700, venter på 14999,- tilbudet fra Japan Photo :)

 

Håkon

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...