Gå til innhold

Xfx 9800 gx2


Petter

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hei, Lurer på og kjøpe meg et Xfx 9800 gx2så har jeg 1 spm, har lest et sted at dette er et kort som krever MASSE strøm har nå en silen storm II har nå 3 Hdd i maskina 1 Wd 500, en samsung 500 Gb og en 75 Ed raptor. har 2 gb ram og en 6400 cpu. altså ikke noe super data. har bare et dritt skjermkort atm, men da er spm har jeg nok "power"?

Tror det blir for lite power. har lest på tester, og der sier de at 9800GX2 trekker ca litt over 500watt på full load med resten av pcen.så jeg anbefaler minimum 600watt psu,da har du litt å gå på til framtidig hardware.

søk på google og skriv " 9800 GX2 review " så ser du der de skriver om 9800GX2 powerconsumption. der finner du svaret ditt,hvis du ikke stoler på meg :)

Lenke til kommentar

Joda:) tror deg:) da blir det vel et nytt power på vei da.. Mye burde jeg ha? vil helst ha et power som er samme str som det jeg har fra før siden det passer veldig bra med power festet på kabinettet mitt ( Antec P182) regner med at det blir noen flere hdd etter hvert og ny cpu og mere snaks:) så trenger vel noe som har litt mere guffe.

Lenke til kommentar
Har akkurat fått tak i dette kortet, og fant ut at idiotene bare har lagt ved en

molex->6pins strømovergang. Ikke 8pins strømovergang... Blir overgitt! Står på nVidia sine sider at de "jobber" med å få produsentene til å levere med en slik overgang.

 

Sikker på at det ikke er oppgitt du mener? :p

 

Anyways, ble litt skeptisk selv da jeg pakka opp og så 8 pin, heldigvis så hadde NorthQ 1KW PSUen min 2x 8 pin og 2x 6 pin :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...