Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Normalt at jenta aldri tar initiativ?


Gjest Gjestebris

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

En kompis av meg har dame som er av den typen jeg er aller mest redd for, som vi snakker om her, 0 initiativ til noe som helst. Han må alltid ringe og spørre henne ang. alt. De har vært sammen i over et halvt år, men hun virker like sjenert ovenfor ham som om de hadde akkurat møtes. Er helt utrolig at han gidder å holde på sånn, han nevner det til stadighet at han er dritalei, men vil vente og se om det kanskje bedrer seg...

Lenke til kommentar
Gjest Medlem-148998

Sånn er det ihvertfall i forholdet mitt. Litt synd, håper det bedrer seg.

Hun spør nesten aldri om vi skal finne på noe, og den ene gangen hun spurte virket hun nesten "redd" . Hun er jo veldig sjenert og beskjeden, men når vi har vært sammen i noen måneder burde jo ikke dette være et problem, spesielt ikke siden vi har et kjempefint forhold :)

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

siden det nettopp er slutt med eksen så kan det godt hende hun ikke tar konktat fordi hun ikke vil gi falske forhåpninger. Hun trenger gjerne tid for å komme seg videre og få tanker og følelser på plass.

 

Hvis hun i tillegg er nervøs i forhold til eksen så vil hun neppe rushe inn i noe nytt sånn med en gang.

 

Ev. så er hun ikke int. nok i å gå inn i ett forhold med deg. Egentlig vanskelig for oss å vite. :)

Lenke til kommentar
Samtidig kan det være greit å sette ned foten og tenke litt for en selv, at okei, selv om jeg er glad i denne jenta, vil jeg virkelig leve med et slik forhold? Er dette hva jeg mener at jeg fortjener for meg selv?

 

Du fikk meg til å tenke littegrann der....

 

Tror hodet mitt sprenges av usikkerhet snart.

Lenke til kommentar
Gjest Gjest-z

Sliter litt med at jenta ikke tar initiativ selv, det er jeg som hele tiden må ringe hun og spørre om vi skal finne på noe og på skolen er det jeg som må finne hun. Når er hun ganske pen og det er en del andre gutter som ikke aksepterer at hun har kjærste og flørter med hun ogsånn. Og hun ler og smiler av det =/

 

Vi har nå vært sammen i 4 månder, hun viste litt initiativ i starten, men i det siste har det vært dårlig. På skolen virker det også nesten som hun er sjenert ovenfor meg noe hun ikke var før. Men men skal ta det opp med hun imorgen. Vist det ikke forbedrer seg tror jeg at jeg gjør det slutt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...