Gå til innhold

xbox 360 - spille kopierte spill


sunsir

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg har lenge hatt lyst til å kunne spille kopierte spill på Xbox 360. Kan egentlig veldig lite, og aner hvertfall ikke hvordan man installerer en chip sånn at dette er mulig. Hadde vært fint om noen kunne fortelle meg hvilken chip jeg kan bruke. Har vært inne på denne siden, men som sagt aner jeg ikke hvilket produkt man skal velge for å kunne spille kopierte spill: http://www.modnet.no/index.php?cPath=78_12...e72272f0066d532

 

 

Ser også at det er mye snakk om "firmware" i denne linken, hva i huleste er firmware for noe?

 

Da jeg kun har tenkt til å spille kopierte spill som er brent ut på DVD-plater, er denne chippen ok? http://www.modnet.no/product_info.php?cPat...e72272f0066d532 - Hvordan installerer man den?

 

Hadde også vært fint om noen kunne fortelle meg hvordan man kopierer et organialt Xbox 360-spill. Det er vel brennesperrer på disse spillene? Før brukte jeg CloneCD for å komme forbi brennesperren, men finner ikke progammet lenger. Noen som vet om andre programmer man kan bruke?

Endret av gullfisk18
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
#8: Det er forbudt å komme med informasjon som kan lede til piratvirksomhet. Det er også forbudt å stille spørsmål som vil føre til informasjon som kan føre til piratvirksomhet, som f.eks. spørsmål etter CD-keys, no-CD-cracks og hvor man kan laste ned warez. Dette omfatter også spørsmål om hvordan bruke warez du har lastet ned fra nettet, samt diskusjoner om piratkopier og dets innhold.

 

Vennligst les retningslinjene en gang til ;)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...