Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Telenor svindel...


Anbefalte innlegg

Hei

Folk her er sikkert lei av å høre om Telenor, men jeg må få det ut.

For en ukes tid siden, blei jeg oppringt av en kundebehandler fra telenor, han lurte på om jeg var int i å oppgradere mitt vanlige adsl abb. til 1mb per mnd ned 256 opp og ha en begrensing på 30gb per mnd. Samme pris som mitt gamle adsl abb., tenkte meg litt om, og sjekka hvor mye jeg lasta ned per mnd. noe som ikke er mer enn 2-3gb...Og takka ja, synes det var et bra tilbud. I dag fikk jeg et brev i posten om at jeg har når fått, 708 linje med 1 gb begrensing per mnd. Hvilket jeg selvfølgelig ikke er interessert i. Sendte klage til Telenor, så får vi se.

Er det foresten noen andre her som fikk samme lure telefon?

 

MVh

en lettere...nei fly forbanna

Michael Andersen

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest medlem-23990

Kanskje en luring av en kundebehandler, aka telefonselger, som ville få litt mer folk den dagen... Litt mer provisjon... Lure kunden litt... Få dem til å bytte til noe... Det tror jeg skjedde...

Lenke til kommentar

Nå fikk jeg svar på chaten om at 1mg linja er lagt inn i dag og det kan ta 12 timer før den virker. I utgangspktet synes jeg det er et ok tilbud, men jeg måtte binde meg for 12 nye mnd. og det synes jeg er en litt sleip måte å beholde flyktende kunder. Men siden jeg aldri kommer til å overskride grensen, så takker jeg ja, såfremt det er sant.

Jeg satt litt med den følelsen som Seixon svarer her, og jeg var og en av de som ble tele2 telefon kunde etter å ha takka nei, så tankene svirra og til den saken.

 

M

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...