Gå til innhold

erfaringer med "camera armor" ?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
minimal værtetting, og 200 penger med dagens valuta er jo ikke allverden.. noen som har erfaring med denne eller lignende?

 

Som væretetting er dette helt ubrukelig!!!

Fuktighet vil trenge inn mellom huset og denne "frakken" (Osmose-effekten),

Som støtabsorberer; JA til en viss grad på kunststoff-kameraene.

 

Ennå en som føyer seg inn i rekken av kjekt-å-ha gadget.

Lenke til kommentar
kamerareimen deres ser mer spennende ut. De hevder at det ikke er mulig å klippe/skjære over den grunnet ståltråder (eller noe slik). Det kan være særdeles nyttig i storbyer.

 

ja, det var egentlig derfor jeg så litt på denne ekstra beskyttelsen på kamera, fordi jeg har putta denne i ønskekurven (har også slik "slash proof" wire). liker tanken på en lengre reim som gjør at jeg slipper å ha kameraet hengende langt opp på brystet, men jo lengre reima er jo større sjangse er det jo for at kameraet bumper inn i noe... og var da jeg kom inn på denne ekstra beskyttelsen til huset/linsa. dessuten er denne kombinasjonen av lang reim/"armor" tenkt som et alternativ til en ekstra liten kameraveske de gangene jeg ikke har med meg hele sekken..

 

jeg tror heller ikke at den armoren er fukttett (den har jo allverdens åpninger for å skifte batteri/minnekort osv.. innbilte meg bare at om det kommer ett par dråper på den gummien så er det lettere å bli kvitt det før det kommer seg helt inn, enn om det drypper direkte på kameraet.. :hmm:

 

men får se! om jeg bestemmer meg for å teste den så skal jeg oppdatere folket..

Lenke til kommentar
Du ser hvertfall rimelig millitær ut med den greia på :)

Nok gæææærn ut til at eventuelle tyver heller satser på noen andre :)

Nå ja. I Roma slipper jeg å bekymre meg for mye om de voksne tyvene. De føler seg truet av min fysiske størrelse. Det er de små, kjappe sigøynergutta på 12 år som bekymrer meg.

Lenke til kommentar
Du ser hvertfall rimelig millitær ut med den greia på :)

Nok gæææærn ut til at eventuelle tyver heller satser på noen andre :)

 

hihi... kanskje jeg skal pakke kamuflasjemaling også.

 

jeg er faktisk mye mer redd for at utstyret skal bli ødelagt enn at det skal bli stjålet, selv om jeg skal til noen litt utsatte områder. begynner faktisk å bli så paranoid at jeg vurderer å kjøpe et billig kompakt å ta med i tillegg :/ men det kan jeg forhåpentligvis kjøpe på turen også hvis det blir sånn krise..

 

prøver i det hele tatt å finne den ultimate måten å frakte med seg kamera på.. på den første delen av turen (budsjettsafari) vil jeg ha på meg sekken med alle verdier 99% av tiden, men på den andre delen (wildlife volunteer) antar jeg at det blir kun kamera, en vannflaske og noe småtteri... men da skal jeg også være aktiv med arbeid o.l.. mulig jeg kjøper noe ala det minste beltet til lowepro så jeg kan feste noe på der, eller en sånn rumpetaske (men den tar jo en del plass når jeg bare bruker sekken!).. men jeg vet ikke. skal ikke være lett!

Lenke til kommentar
begynner faktisk å bli så paranoid at jeg vurderer å kjøpe et billig kompakt å ta med i tillegg

Olympus mju SW-serien er både kamera, slagvåpen og kastevåpen. "You want my camera? Here ya go, right between your eyes!"

 

 

Ellers tror jeg den camera armor-greia må være veldig bra før den faktisk gir økt sikkerhet. Det er jo slik at vi som regel automatisk kompenserer for sikkerhetstiltak med å ta større sjanser..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...