Gå til innhold

Har lasta ned Two Worlds-demo. Ser det virkelig slik ut?


Skyttt

Anbefalte innlegg

Lasta ned demoen av Two Worlds i kveld. Har hørt at spillet er dårlig, men jeg ble oppriktig talt overraska da jeg så grafikken. Det grafiske ligner tvert på Gothic 2, og gameplaymessig og det skremmende dårlig. Ser spillet virkelig slik ut, eller er det bare demoen som gir et dårlig bilde av spillet?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har ikke spilt demoen,men synest spillet var bra.Kunne selvsagt vært bedre grafikk,men det har ikke så mye å si for min del.Har brukt etpar hundre timer på dette spillet og var verdt pengene.Husk å laste ned en patch før du begynner å spille det.Kommer forøvrig ut en exp.pakke i første halvdel dette året.

Lenke til kommentar

Må først si at jeg spillte det på PC så vet ikke om det er bedre der enn på 360. Men grafikken varierer litt egentlig. Ansiktene til folkene er stygge, og noen av monstrene ligner ikke på det de skal være. Men jeg synes resten var meget flott. Når jeg løp rundt i naturen var alt pent. Kunne se laaaangt avgårde at det var noe borti horisonten. Spillte igjennom Gothic 3 for et par uker siden for andre gang, og Two Worlds er jeg nettopp ferdig med. Synes begge har sine pluss og minus-sider. Jeg prøvde og demoen og ble ikke imponert av den, men fullversjonen synes jeg var meget bra. Klart anbefalt av meg i alle fall!

Lenke til kommentar
Lasta ned demoen jeg også. Sugde helt greit den.

Men hvordan er fullversjonen på 360? Hakker den like mye? Greit at det ikke var så innmari pen grafikk, men jeg forventer stabil FPS uansett.

 

Hvis jeg likte Oblivion, liker jeg dette?

Logg deg inn på live med spillet i så får du en autoupdate som fikser bla. frameraten.Du kan gå inn på websiden til TW og lese det som er fixset med patchen.Jeg liker Oblivion bedre enn TW.Oblivion er i en helt annen klasse når det gjelder alt iforhold til TW,men allikevel så liker jeg begge.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...