Gå til innhold

Bildekritikk: 2 bilder jeg har laget


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Interessant!

 

Cathys dansing egnet seg godt for "teknikken". De gir mer flyt/dynamikk i bildet, som om det er et bilde av bevegelser og ikke bare frosne sådanne.

 

Men jeg synes du godt kan gi de grafiske elementene enda mer spillerom. Med det tenker jeg at linjene er noe puslete/tynne. Når de blir tykkere bør nok deler være transparente så ikke elementene tar helt overhånd..

 

Keep it coming..!

Lenke til kommentar

Wow. Dette var stilig ;D

Tatt bilde selv også?

 

Kunne gjerne tenkt meg å vist hvordan du fikk til disse linjene dine, viss det ikke er en hemlighet, hehe.

Både foto- og photoshop-gal selv, amatørbasis though, men dette er noe av det klasse jeg har sett!

 

EDIT: Nå så jeg hva du hadde på deviantart også; jeg er avrunnet målløs. Du har inne den virkelig fine, stilige flyten mellom foto og vektor - digger det!

*Idol* :D

Endret av torvald
Lenke til kommentar

Det hadde vært supert om du kunne laget en tutorial til de vector bakgrunnen dine, de er utrolig stilig. Har lekt litt med lignende selv men aldri oppnåd like bra resultat. Ellers Var Cathy veldig passende inn i settingen med fargevalget, mens hoppe så litt klipp/lim ut. Kanskje hvis du forandrer litt på fargetonene på bakgrunnen i bildet.

Lenke til kommentar

Jeg ble imponert - gjennomført lekker, feminin stil som bygger opp om motivet. For å kommentere på Cathy, som jeg likte best: det er smooth nok ut til å se ut som en proff illustrasjon, samtidig er det en ikke en stil som er for trendy og oppbrukt (feks hadde det vært en klisje å spe på med masse stiliserte blomster). Får en anelse vibber av 80-talls-retroen som går for tida, men samtidig er det mye mjukere. :)

 

Syns dette er verdt å perfeksjonere:

- den oransj-til-rød-fargede linja kommer såvidt "foran" beinet hennes ved kanten, det ødelegger illusjonen av noe som går inn bak henne og kommer fram igjen på andre siden.

- Skulle ønske foten hun står på ikke kom utenfor bildekanten. Øyet leter etter resten, det hadde vært fint med bittelitt gulv under.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...