Gå til innhold

alternativ til Lowepro Orion AW ? belteveske+ryggsekk i ett..


Anbefalte innlegg

leter etter en løsning som kan transportere kamera/utstyr og ting til dagstur i ett (safari!), som samtidig har "easy access" til kamera.

 

har sett på orion aw men finnes det alternativer?

 

jeg har ikke lyst på slingshot, liker ikke den skrå reima i front.. den er ikke designa for jenter med fordeler :blush:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du har Lowepro Primus AW men da bør du ikke ha for stort kamerahus da åpningen er på siden er liten, så har du de nye Fastpack 100,200,250 og 350 til Lowepro, har bestilt meg en 350 som jeg tror skal bli bra til mitt bruk OBS Fastpack er ikke AW og leveres ikke med regntrekk.

Endret av Alfa
Lenke til kommentar
Du ar Lowepro Primuus AW men da bør du ikke ha for stort kamerahus da åpningen er på siden er liten, så har du de nye Fastpack 100,200,250 og 350 til Lowepro, har bestilt meg en 350 som jeg tror skal bli bra til mitt bruk OBS Fastpack er ikke AW og leveres ikke med regntrekk.

 

Min 30D går akkurat nedi med festeplaten for stativet montert under og en 55-250 linse med solbeskytter montert på.

Endret av Snekker`n
Lenke til kommentar

takk for tips :)

 

den toploader er litt sånn.. spesi. litt for mye dill med den selen kanskje. dessuten må jeg da uansett ha en ekstra sekk til ting og tang og da blir noe av poenget borte. det bør være en sekk som også blir carry-on på flyreisen.

 

så rart at jeg har sittet og bladd gjennom lowepro sine sider og hverken fått med meg primus eller fastpack :ermm:

 

begge ser ok ut, fastpack i tilfelle jeg skal ha med pc men synd at den ikke er AW :( det er stor mulighet for at den blir utsatt for litt regn, så det er skummelt når kamera ikke er værtett.. på den andre siden ser kanskje primus litt mer ut som den skal på hardangervidda enn på safari, men det kan være mest fordi jeg nesten hadde bestemt meg for national geographic sin sandfargede sekk før jeg begynte å tenke på kameratilgjengelighet :p har fortsatt ikke slått den helt fra meg ... ikke noe som sier mer "afrika" enn NG! men sekken skal jo være med til andre kontinenter og..

 

skal ikke ha med så veldig mye kamerautstyr, 400d + mest sannsynlig 17-55 og 55-250,solblendere, lader, batteri, minnekort og kanskje et filter. men så må jeg kanskje ha med alt jeg trenger på en dag også.. en tynn jakke etc, litt niste, vannflaske, evt laptop eller HD og andre verdisaker som jeg ikke kan gå fra..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...