Gå til innhold

Pro Evolution Soccer 2008 til Wii


Gonzolaz

Anbefalte innlegg

Tror ikke det er en tråd om dette spillet fra før av.

 

Har aldri vært alt for interessert i fotballspill, men etter å ha flyttet på kollektiv har PES 2008 på ps2 blitt en del av hverdagen. Har selv en Wii, og la merke til at bare FIFA hadde blitt gitt ut til denne konsollen. Søkte litt rundt og fant ut en del om PES 2008 til Wii, som har et nytt kontroll system bygd opp fra bunnen av, og en hel ny måte å spille på, virker veldig lovende.

 

IGN on Pro 2008

 

Selv om en del av interfacet og menyene virker veldig stygge, så må jeg si at gameplayet virker lovende, og skal definitivt sjekke anmeldelsene når det kommer, men virker som et prosjekt som enten virker veldig bra eller går rett på trynet. Har veldig lyst på et godt fotballspill til Wii'en min. Hvis det ikke blir noe bra skaffer jeg meg nok bare Mario Strikers.

 

Uansett, noen som har hørt om dette og ser frem til dette spillet?

Endret av Gonzolaz
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har sett frem til dette spillet en del nå, men jeg tror jeg tabbet meg litt ut akkurat. På hjemmesiden til Konami selger de spillet for $39.99 men kun til Nord-Amerika og Mexico, så jeg fant en link til spillet på Amazon hvor det stod 39.99 med en strek over og ny pris 29.99. "Topp", tenkte jeg og gjennomførte bestillingen. Prisen ble plutselig bare 25.52 + frakt og da ble totalen 30.50. "Godt under tollgrensen" tenkte jeg helt til jeg fikk ordrebekreftelse på e-post der jeg skjønte at dette var amazon.CO.UK. Altså engelske pund i motsetning til amerikanske dollar på siden til Konami. Kursen mellom disse valutaene er vel ca 1:2 akkurat nå, så det blir dobbelt så dyrt som jeg trodde pluss toll sannsynligvis. Skulle jeg på mirakuløst vis slippe unna tollen, så sparer jeg ca kr 170 i forhold til foreløpig billigste pris på prisguiden, men jeg er ikke så positiv...

Lenke til kommentar
Når jeg tidligere har bestilt over tollgrensa fra amazon.co.uk så har det ca vært 50/50 om jeg blir tatt i tollen. Har også bestilt dette fra amazon, så gleder meg nå, uansett om jeg må betale toll eller ei :)

Si ifra hvordan det går. Jeg avbestilte min ordre. Det var egentlig ikke fordi jeg fryktet et høyt tollkrav, men mest fordi jeg fikk Fifa08 av samboeren min for bare en måned siden. Jeg er allerede møkk lei av dette, men jeg tenker å drøye litt før jeg kjøper et annet fotballspill. På den andre siden så hadde hun nok ikke lagt merke til at jeg faktisk spilte en annet spill enn Fifa. En grønn matte er nok lik en annen grønn matte for hennes del :)

 

Jeg sjekket forresten hva det ville koste i toll ved å bruke en tollkalkulator. Forutsatt at spillet går under kategorien CD/DVD så vil det ikke bli noe toll, kun MVA. Men de skal jo ha godt betalt for å undersøke pakken din, og dermed må man betale "forenklet tollbehandling" på rundt 100-lappen. Da blir det plutselig ikke så veldig lønnsomt.

Lenke til kommentar

Fikk spillet i dag, veldig imponert med amazon. Slapp også unna tollen, kom rett i postkassen, men kan ikke garantere dette for andre, var nok heldig denne gangen.

 

Uansett, har spillt spillet litt nå, veldig imponert så langt. Er også ganske fornøyd med forsvaringen, selv om mange har kritisert dette. Du kan markere motstanderens spillere og flytte dine egne, så det er masse valgmuligheter for forsvar. Det er likevel litt rotete til tider. Men angrep er utrolig morsomt, styringen virker utrolig bra og gir veldig god kontroll, mye mindre frustrerende enn den originale versjonen av PES 2008. Har testet flere versjoner av PES 2008, men dette er favoritten min. Har ikke fått styringen helt inn enda, men eksperimenterer litt nå, og det blir bedre og mer gøy for hver kamp.

 

Det er også noen punkt som må kritiseres. Menyen til originale PES 2008 føles mye mer oversiktlig, og her på Wii'en er spesielt når du setter opp formasjoner og velger spillere er ganske rotete. Også, det virker som PES points er blitt utelatt, og derav også classic lagene, som jeg kommer til å savne litt. En annen irriterende ting er at for hver bruker så har du bare en save per Champions Road, League og Cup. Så hvis jeg starter en League å spiller på Spanish League med Real Madrid, men har også lyst til å spille et League spill hvor jeg spiller Liverpool i English League så må jeg overwrite Real Madrid saven, noe som er irriterende. Du kan gå rundt dette ved å skape en ny bruker, men syntes virkelig at de kunne hatt flere saver mulig for dette, de hadde det på de andre Pro.

 

Ellers må jeg teste litt mer, men så langt virker det fett og anbefaler det absolutt til andre som liker fotball og sportspill, et flott tillegg til min Wii spillsamling. :thumbup:

Lenke til kommentar

Er også eier av dette spillet nå og overall må jeg si meg fornøyd. Å være det angripende laget i dette spillet er herlig og oppfordrer til kreativtet. Syns de skulle hatt en sprint knapp dog, fordi jeg syns det blir litt for mye peking rundt til tider. Og når det gjelder peking er jeg fortsatt ikke komfortabel med forsvaringen. Her syns jeg godt det kunne latt oss styre spillere selv med kontroll stikka og takle når vi selv ville. Slik det er når blir det bare til at man prøver å trykke på mest mulige motstandere som kommer framover lener seg tilbake og håper noen tar ballen. Har også lagt merke til at noen ganger står bare forsvarsspillere å klør seg i ræva, mens angriperen løper forbi fordi du glemte å markere. Ellers er jeg og litt skuffa over at man ikke kan redigere spillere og drakter på lag med tullenavn, kunne tenkt meg å gjøre England til Tippeligaen, men det får bare være. Alt i alt er dette et solid fotballspill og når jeg blir komfortabel med forsvarsspillet ser jeg fram til mange gode timer med PES2008.

Lenke til kommentar

Er det bare meg eller kan man ikke lagre endringer man gjør i laget som f.eks. å når man bestemmer hvem som skal starte kampen? Litt kjedelig å drive å endre på det hver gang man skrur på spillet. Ellers et herlig spill, 9/10 :)

 

EDIT: Savner også en online cup eller liga hvor man kan spille mot andre mennesker, men det kommer vel neste år regner jeg med. Kan tenke meg PES 2009 er ganske mye bedre enn 2008, siden dette er første gangen det blir utgitt på Wii. Ikke at det er dårlig nå, men ...

Endret av phex
Lenke til kommentar
Er spillet sluppet her i Norge? Mulig jeg er blind men fant det ikke på absoluttspill?

https://prisguiden.no/product.php?productId=79285

 

Butikkene har vært litt treige med å fange opp spillet.

 

Er det bare meg eller kan man ikke lagre endringer man gjør i starteleveren? Litt dumt å måtte konfigurere den for hver gang.

Noen som har svar på dette?

Endret av phex
Lenke til kommentar
Er det bare meg eller kan man ikke lagre endringer man gjør i starteleveren? Litt dumt å måtte konfigurere den for hver gang.

Noen som har svar på dette?

 

Vel eg har kun xbox360-versjonen av spillet så eg er ikkje sikker på om det funker på samme måten. Men dersom du lagrer mellom kampene i master league så blir endringer i laget endret, men ikke viss du først går til kamp og så endrer på laget. Men uansett så bør du vel rullere laget ditt for å hindre at spillere blir utslitt?

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...