Gå til innhold

Nokia N65 - Hjelp ordbok fungerer ikke


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Jeg har en E65 jeg har hatt ett halvt års tid nå, og har egentlig vært kjempe fornøyd helt til det gikk en måneds tid ca, da begynte ord boken og svikte. Da jeg skriver inn det "riktige" ordet i ordboken lagrer den det ikke på telefonen? Slik den gamle Sony Ericsson K800i gjorde. Så når jeg skriver ordet på neste melding er jeg nødt for å "lagre" det på ny i ordboken.

 

Noen som hvet hvordan jeg kan fikse dette da det har vært ett lite problem, skriver mye tekstmelding på jær-dialekt, så ingen av ordene eg bruker ligger lagret i ordboken:P ehe.

 

Finnes det en oppdatering / nedlasting som fikser denne buggen på Nokia E65 telefonen?

 

Håper noen kan hjelpe meg før jeg blir nødt for å selge telefonen:\

 

Mvh

bjorlien

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har ikke E65 selv, men N95-8GB og kan bare fortelle om min erfaring med den, som jeg går ut ifra har mange likhetstrekk med E65 ettersom begge er relativt nye S60-telefoner. Ordrene blir ikke lagret automatisk slik som på S.E. telefoner, men du må stave de og lagre de i telefonen for bruk. Problemet, slik jeg har hatt det, er imidlertid at alle ordene man legger inn forsvinner med jevne mellomrom. Jeg har ikke forstått helt hva som trigger dette, men det har hendt flere ganger i løpet av de to månedene jeg har hatt telefonen. På en tidligere samsung telefon jeg hadde fant jeg ut at det samme skjedde når telefonens SMS-minne ble fullt, men det er ikke tilfellet på N95 da jeg ikke har slettet noen meldinger på den og har ca 1000 i inboxen.

 

Jeg har ikke hørt om noen fiks som kurerer dette, og kan naturligvis forstå at dette er et stort problem hvis man skriver på dialekt. Kan dessverre ikke hjelpe deg noe mer med dette, kanskje noen andre her har noen tips?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...