Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Spørsmål om diverse på Ford E250 Club Wagon


Anbefalte innlegg

Hei

 

Har kjøpt en Ford Clubwagon E250 1989 modell som vi skal bruke som russebil. Men vi har mye arbeid foran oss. Bilen trenger nye batterier, dekk og låser. Vi kan så og si ingenting om bil, så hjelp trengs! Bilen starter ikke nå, starteren bare slår uten at noe skjer når vi vrir om nøkkelen. Vi tror dette er fordi den ikke får nok strøm, og det er fordi ett eller begge batteriene er defekte. De batteriene vi har nå er visstnok altfor små også. Hvilke batterier burde vi kjøpe? Har ett begrenset budsjett, så vi ha det billigst mulig. Vi trenger også ett batteri som skal drive anlegget vårt. Det tror vi at vi skal klare å få i tak i selv, men om noen har noen gode og rimelige forslag så kom med dem!;)

 

Bilen trenger to nye dekk. To framdekk. Jeg fant dette: Hankook - 215/85R16 Hankook RF04 115 Q - HH20365 og syntes det så greit ut. Men vil de passe på bilen vår? I vognkortet står det: Std.dekkdimensjon: LT 215/85RX16E. Jeg ser en sammenheng mellom navnene i alle fall:p Men kan noen bekrefte at det dekket vil passe? Evt. har noen andre forslag? Som er billigere? Har vært hos bilopphuggeren uten at vi fant noe:(

 

Låsene er ett litt kjedelig problem. Vi har ikke nøkler til dørene. Vi vurderer derfor sterkt å investere i nye låser. Jeg fant denne pakken: Amerikanse Bildeler, Idde vn. 33, 1769 Halden, Tlf.: 69 19 50 40, Fax: 69 19 50 45 , men den var til E350. Men burde den ikk epasse til E250 også? Og er det vanskelig å bytte lås?

 

Takker for alle svar

Mvh

Christian

Royal Dent

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Gratulerer med stort prosjekt :fun: Har hatt akkurat maken bil selv.Er dyr i drift (fra 1.4 og oppover,ikke under)Pass godt på girkassen,husk riktig type olje,så den ikke havarerer.Husker ikke helt type...Batterier,ja...Kjøp det absolutt største dere får plass til.Denne typen bil trenger enormt med strøm i starten.Visst glødepluggene er dårlige så blir den fort vond å starte.Glød flere ganger før start i såfall.Kan også være startmotoren som trenger en rensk,i og med at du hører det klikker.Prøv å hjelpestarte med en annen bil som har nok strøm og stort batteri.Du klarer nemlig ikke å hjelpestarte denne bilen med en vanlig personbil og billige startkabler.I verste fall smelter kablene...(snakker av erfaring!!!)Ikke klarer et lite batteri å gi nok strøm heller.Husk å lade batteriene ofte,det skader ikke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

*edit*

Dekk,ja...prøv finn.no eller andre plasser for kjøp/salg.Gå og lusk rundt dekksjappene og se om dere kan finne noe brukte dekk.Mange bytter dekk lenge før det trengs,så dere kan fort finne greie dekk som andre kaster...

Endret av Dibben
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...