Gå til innhold

BT++ sluttet å virker etter skifte til Telenor


Anbefalte innlegg

Hei

 

Vet at topic er kjedelig, men jeg har forsøkt å søke i forumet uten å finne svar. Har inntil i går brukt en kablet internettoppkobling gjennom jobben, da fungerte alt fint. Har nå flyttet og har fått Telenor trådløst internett, dvs en Zyxel Prestige trådløs router.

 

Problem: når jeg forsøker å laste ned torrents via BT++ kommer jeg ikke lengre enn til status: "downloading - speed 0.0/0.0, remaining 100%" osv. Har ingen brannmur aktiv på PC-en. Eneste forskjellen fra min tidligere oppkobling der alt fungerte er at jeg har kjørt en Telenor installasjons-CD. Hva er det nå Telenor har gjort?

 

Svært takknemlig for hjelp :)

 

Mvh

audiofil

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er forskjell fra ruter til ruter.. noen fikser dette automatisk gjennom feks uPnP (du kan jo sjekke kanskje uPnP er slått av på rutern din)

 

prøv å åpne en port og sjekk om det funker da. følg denne guiden:

 

(er ikke riktig Bittorrent program her men er det er sikkert ganske likt)

 

http://www.portforward.com/english/routers.../BitTorrent.htm

sjekk lokal ip ved å klikke på din lokale/trådløse tilkobling og så 'støtte' taben (eller start - kjør - cmd - -ipconfig)

Endret av madmats
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Har fremdeles problemer :( På tross av gjentatte mail til Telenors kundeservice har jeg ikke fått løst problemet. Skal sies at Telenor i siste mail foreslo at jeg skulle ringe "vårt betalte telefonnummer 820 90 100 (kr 26 per minutt fra du får svar av kundekonsulent)."

 

De er morsomme! Uansett, har forsøkt å resette modemet og installere alt på nytt, har installert BT++ på nytt, men ingenting hjelper. Problemet er å få åpnet port på modemet, uansett hva jeg gjør får jeg opp feilmeldingen:

ERROR: FAIL TO UPDATE DUE TO... Invalid starting port !

 

Noen som kan hjelpe meg? Skjønner ikke hva som er galt, har aldri hatt noe problemer når jeg har skiftet leverandør før. Nå når jeg "måtte" ha Telenor begynte problemene..

 

:wallbash:

Endret av knuthfk
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...