Jump to content

Dr.Gonzo

Medlemmer
 • Content Count

  1236
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

About Dr.Gonzo

 • Birthday 04/01/1909

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Nei, kjøp denne hellerDet er nesten alle deler, med ramme og display og nesten hele pakken, bare uten hoved kortet. Det hadde jeg gjort, men om du ikke har skrudd på mobiler før(åpnet og rotet nedi dem, og har 12 tommeltotter) så kjøp ny da. Skal være enkelt, og du har litt erfaring og kan søke på youtube osv.... Anbefaler dette, kjøpte av selger selv når jeg knuste skjermen. Det tok ikke mange minuttene å bytte skjerm, oppskriften får du på som link til pdf fil. Hvis du ikke tror du kan gjøre det selv er det sikkert noen som kan hjelpe deg. (Btw skjermen blir sendt som gave, så du slipper tollbehandlingsgebyr og moms)
 2. Denne vil garantert takle å kjøre f.eks x264 film i 1080p uten problemer. Bruker nå en Zotac basert htpc. Pga Intels innebygde grafikkort og dens Quicksync prosessering er prosessor vanligvis på 5- 10 % ved kjøring av full hd film med dts ha lydspor
 3. Anbefaler nyeste firmware herfra http://code.google.com/p/rt-n56u/
 4. Nå har ikke jeg installert w8 beta selv enda... men etter et par googles så ser det ut som jeg tar feil. reghacken fungerte i DP, men ikke i beta.Får håpe de fikser dette til RC/RTM. Ikke aktuelt å bruke metro som primær arbeidsflate Primær arbeidsflate kan være "vanlig" desktop.
 5. Jeg oppgraderte fra win 7. lastet ned win 8 iso, mountet i demon tools og installerte. Prosessen tok kort tid og det var ikke noe problem å beholde alt av innstillinger og programmer. Det var bare å slette win.old mappa etterpå. Kjører win 8 på en htpc med i3 og 8GB ram og ssd. merker ikke mye til metrogrensesnittet da jeg uansett er på "vanlig" desktop hele tiden. Litt uvant at start knappen ikke er der og at kontrollpanel ol. hentes i høyre hjørne. I stedet for start meny kan du hente opp metro menyen nede i venstre hjørne, der du får tilgang til alle programmene, eller apper som de nå kalles. Dette er enkelt og greit. Størst forbedring er det i ressursovervåking med bedre grensesnitt på taskmanager. Mappemenyene er også bedre utformet med enklere tilgang til forskjellige funksjoner. Alt i alt ikke så veldig stor forandring fra win 7, men alt føles raskere.
 6. Litt info om hvilket hovedkort og hvilken raidkontroller det gjelder hadde gjort seg.
 7. Det er IKKE mulig med dts hd ma med optisk kabel. Dette er kun mulig via hdmi. Hvis grafikkortet ikke støtter hd ma via hdmi må han kjøpe nytt grafikkort.
 8. Jeg kjøpte nettopp min Liteon iHAS124B fra Deal. iXtreme Burner MAX V1.0 ble sluppet i kveld, jeg kan bekrefte at den fungerer slik den skal Når det gjelder strøm er connectivity kit lite det enkleste.
 9. Du må sette en advokat på saken, sjekk om evt advokatutgifter blir dekket av evt forsikringer på fritidseiendommen.
 10. Dr.Gonzo

  Morrissey

  http://www.facebook.com/event.php?eid=236001319764287
 11. USA overvåker uansett all vår nettrafikk ved hjelp av Echelon. http://en.wikipedia.org/wiki/Echelon_(signals_intelligence)
 12. Drop SSD, sats på nytt grafikkort og evt ny CPU.
 13. Bruk Xval Takker, skal få sett på det. Men, om jeg nå går online med xboxen og blir bannet fra xbox live, hva skjer da? Kan jeg fortsatt spille det jeg alt har av spill, enten det er originale eller backup? Lest at en kan få korrupte filer, hva innebærer det og er der en stor rissiko for det? Slik jeg har forstått det så innebærer en bann bare at du bli utestengt fra live, ved en tidligere banwave fikk folk korrupt profil osv. men microsoft forandret på dette. Men se på xbox-scene. Ja det ser sånn ut.
×
×
 • Create New...