Gå til innhold

Inter247.no - noen som har webhotell derfra?


itfanten

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
ser fett ut dette...

 

har bestilt og fikk opp kontoen med en gang... håper de har bedre kundeservice en one.com for de SUGER mildt sagt!!!

 

Vet ikke om jeg ville ha satset på dette selskapet da, de skriver jo faktisk at de IKKE gir spesiell kundeservice på sine produkter, og det er ikke mange selskaper som er så ærlige. Så ikke vent deg for mye rundt kundeservice fra Inter247:

 

Dette oppnår vi ved å basere driften av våre tjenester på kjente og velprøvde open source løsninger og ved å avgrense teknisk brukerstøtte til feil på egne systemer

 

Selv om vi ikke tilbyr omfattende brukerstøtte er det ikke slik at vi overlater kunden helt til seg selv. Vi jobber kontinuerlig med å oppdatere vår database over oftest stilte spørsmål (en såkalt FAQ), og ved opprettelse av konto hos oss får du naturligvis også tilsendt all nødvendig teknisk informasjon for å ta i bruk våre tjenester. Foruten dette vil også hver eneste henvendelse som kommer oss i hende bli lest av en kundebehandler og bli besvart i tråd med vår supportpolicy.

 

4. KUNDESERVICE

Leverandørens kundeservice omfatter utelukkende for forhold som forårsakes av tekniske driftsforstyrrelser på tjenesten. For spørsmål knyttet til kundens ordinære bruk av tjenesten plikter kunden å benytte de selvhjelpsressurser som leverandøren stiller til rådighet gjennom leverandørens nettsider.

 

Og de skriver ikke noe om hvor mye båndbredde du kan få på pakkene, men under vilkårene står dette:

 

Dersom kundens webhotell genererer mer trafikk enn det som leverandøren anser som normalt, tatt i betraktning den tjeneste som er valgt, skal kunden motta varsel om dette. Denne form for overbelastning er normalt et resultat av unormalt høy trafikk på nettsidene eller belastende programvareløsninger kunden har lagt ut på sitt webhotell. Normal trafikk anses å være tilsvarende størrelsen på kundens webhotell.

 

Så altså 2 GB pakken gir deg ikke mer enn 2 GB i overføring per måned, og det er LITE....

 

Som nevnt før, man får det man betaler for, og her betaler du lite og får lite. I tillegg må du binde deg opp for 12 måneder om gangen....

Endret av myhken2
Lenke til kommentar

Takk, men nå lurte jeg vel egentlig mer på den tekniske kvaliteten da - mange her inne vil vel klare seg ganske godt uten utstrakt teknisk brukerstøtte. Jeg mener, det finnes vel grenser for hva man kan forvente av kundeservice for under hundrelappen. One.coms laveste pakke starter på kr. 375,- første året, og det er ikke rare brukerstøtten man får der heller! Her er tilbudet kr. 69,- og man får i det minste norsk konnektivitet.

 

Googleboy: Har du hatt noen korrespondanse med dem? Svarer dem på henvendelser?

Endret av itfanten
Lenke til kommentar

ITFanten:

 

Jeg har vært kunde hos dem i en liten måned, så jeg har litt erfaring med dem.

 

I denne perioden har jeg hatt seks kundeservicehenvendelser, og samtlige har vært besvart uten standardsvar - i alle fall hva jeg kan se - innen kort tid, noen henvendelser i løpet av minutter og lengste i løpet av et par timer.

 

Jeg har i denne perioden pushet ca. 57 GB data på et InterModerat webhotell, uten å motta noe varsel av den grunn.

 

Eneste jeg har å utsette på Inter247 så langt er at dem faktisk oppgir en veiledende båndbredde lik lagringsplassen. Men som sagt, det virker ikke som om denne grensen håndheves, og - spør du meg - så er det langt mer tillitsvekkende med en leverandør som tør erkjenne at det ikke finnes ubegrenset transfer!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...