Gå til innhold

Umami, nytt norskt spill under utvikling


Anbefalte innlegg

Jeg nevnte dette i norsk-spillutvikler-tråden, men tenkte det kunne være greit med et eget topic.

Ja, nå har vi kommet såpass langt med konseptet at vi føler det er på tide å annonsere det.

 

concept1.png

 

Umami Er et rytmespill. Vi fant ut at vi ønsket å gjøre rytmespill litt mer levende, en tettere integrasjon mellom grafikk og gameplay.

I det man spiller vil hele verden springe til liv basert på hvor flink du er å spille. Blomster vil blomstre, trær gro, dyr springe til liv, spillverden vil ånde til din spilling.

 

Vi har også tenkt litt på hvordan man kan forandre litt på rytmespill-formulaen slik at det ikke bare blir "simon-says"-gameplay. Altså, at spillet forteller deg nøyaktig hvilke knapper du skal trykke på og nårtid.

 

Nøyaktig hva vi har tenkt på der, kommer vi til å blogge litt om i utviklerbloggen fram til det er en gameplay-video er klar.

 

Håper noen her liker spillet, eller har idéer til hva de synes kunne vært fett.

 

Hilsen Håvard Christensen, grafikkprogrammerer, Tumbleweed Interactive.

Endret av _vamecum
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg må si at jeg liker den grafiske stilen veldig godt. Minner en del om Yoshi's Island spillene. Jeg er spent på å se hvordan dette ser ut i bevegelse. Hvilke platformer ser dere for dere at dette kommer ut på?

Du sier også at det er et rytmespill. Planlegger dere mulighet for å legge inn egen musikk i spillet og leke seg med?

Lenke til kommentar

Må bare si at jeg gleder meg villt til dette spillet. Er stor fan av rytmespill generelt, og når de da i tillegg gjør mer utav seg enn ddr(trykke piler, no more) eller lignende så er det så godt som solgt til meg allerede.

 

Kan nevne at noen av mine favorittspill innenfor rytmesjangern er spill som turte å gjøre noe "mer" enn simon says gameplay, for å bruke første posters beskrivelse. Eksempler på dette er Gitaroo-Man, Osu Tatakae Ouendan, Space Channel 5 osv.

 

Så bare se å få utgitt spillet dere, er garantert å selge en kopi til meg i alle fall basert på beskrivelsen og konseptkunsten til spillet.

Lenke til kommentar
Jeg må si at jeg liker den grafiske stilen veldig godt. Minner en del om Yoshi's Island spillene. Jeg er spent på å se hvordan dette ser ut i bevegelse. Hvilke platformer ser dere for dere at dette kommer ut på?

Du sier også at det er et rytmespill. Planlegger dere mulighet for å legge inn egen musikk i spillet og leke seg med?

 

Kan ikke si så veldig mye om platformer for øyeblikket, men uten å si for mye, så kan jeg si at vi alle her på utviklingsteamet ser for oss å spille dette med en pad, ikke mus/keyboard.

 

Når det gjelder egen musikk, så har vi valgt å konsentrere oss om en integrasjon av grafikk og musikk hvor alt fra sangtematikk gjennom følelse/tekst osv. til synkronisering skal knyttes så tett opp til det grafiske som overhodet mulig. Derfor blir det litt vanskelig for oss å kunne la brukeren benytte egne spor. Om det blir en track-editor eller lignende tilgjengelig for allmenhet, har vi ikke bestemt oss for.

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Vil no tørre å påstå at dere snevrer inn markedet betraktlig ved å ikke ha pc inni bildet her. Ta AudioSurf som et eksempel, jeg vil påstå at den suksessen de har er ikke mulig på xbox/wii/ps3, så for min del som liker slike type spill veldig godt på pc(fordi det er tidsfordiv/pausespill) så er ikke håndkontroller noe sjakktrekk. Og jeg "syneser" meg fram til at markedet for slike pausespill er på pc!

 

Men nok synsing ^^ Konseptet ser jo ganske herlig ut. Og hvis det ikke blir så veldig mye "simon says" så er jo det enda bedre =) Men håper virkelig det kommer i pc versjon!

Lenke til kommentar

Trådstarters innlegg faller desverre inn under retningslinjene om reklamering på forumet. Dette er evident blant annet på grunn av trådstarters medlemskap i utviklingsteamet. Kan forstå at de ønsker å opplyse om spillet, og gjøre det kjent i spillmiljøet. Men retningslinjene er klare:

 

#6: All reklamering på forumet er forbudt. Det samme gjelder informasjon om nettsteder med innhold i strid med våre retningslinjer og/eller lovverket. Rasistisk, pornografisk eller diskriminerende materiale er også totalt forbudt, samt rekruttering til pyramidespill, MLM og liknende. Dette gjelder også linker til typiske "flest-klikk"-systemer som f.eks. Outwar, Foxwar osv. Brudd på disse reglene kan medføre advarsler eller tidsbegrenset/permanent utestengning.

 

#7: Bedrifter og deres ansatte har ikke adgang til å reklamere for seg selv eller sine tjenester i forumet. Kontakt ledelsen på de(t) aktuelle nettsted for reklamering. Forsøk på "snikreklame" kan medføre utestengelse. Grove tilfeller vil bli fakturert etter de til enhver tid gjeldende satser. Vi oppfordrer derimot firmaer til å registrere en offisiell bruker på forumet som de kan bruke for å f. eks svare på tiltale, kundeservice eller informering. Det skal derimot gå tydelig frem av brukeren og innleggene at det er et firma som svarer, ikke en vanlig kunde. Dette kan tydeliggjøres gjennom f. eks brukernavn, avatar og signatur. Ethvert forsøk på reklamering, som f. eks opprettelse av en ny tråd for å informere om at dere setter ned prisene, er ikke tillatt. Dersom du er ansatt av et firma, og diskuterer på forumet angående saker som f. eks varer dere selv fører, firmaet du er ansatt i eller konkurrenter av dere, skal det informeres tydlig om at du faktisk er ansatt av nevnte firma. Du trenger altså ikke opplyse om dette konstant, men kun når det gjelder saker som er relevante ovenfor firmaet du er ansatt i.

 

Tråden stenges.

 

Snorre :)

Endret av Snorre
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...